Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
No menu items!

… μιας κουτσομπόλας

Είμαι μια κυρία που αρέσκεται να μαθαίνει το τι κάνουν οι γύρω της. Και οι γύρω απ’ τους γύρω της. Και τα τρίτα ξαδέρφια των γύρω απ’ τους γύρω της. Και γενικά ό,τι έχει μάτια και αναπνέει. Τον Γιώργο τον τυφλό, ορκίζομαι, δεν τον κουτσομπόλεψα ποτέ μου.

Δεν κάνω κάτι κακό. Απλά μαθαίνω ό,τι μπορώ να μάθω, για όποιον μπορώ να το μάθω και μετά το λέω αν κάποιος φίλος με ρωτήσει. Ή και χωρίς να με ρωτήσει. Ή και χωρίς να τον έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Γενικά, μου αρέσει να μεταλαμπαδεύω γνώση.

Διασταύρωση πηγών; Τι είναι αυτό; Σιγά μην ρωτάω τριανταπέντε (35) ανθρώπους για κάθε πράγμα που μαθαίνω, κύριέ μου. Ό,τι μου πουν το παίρνω, το αναλύω στο κεφάλι μου, αν κάτι δε μου φαίνεται πιστευτό, σκέφτομαι τι πραγματικά μπορεί να έχει συμβεί και επειδή είμαι πανέξυπνη, βρίσκω πάντα την πραγματική ιστορία. Και αυτήν αναμεταδίδω.

Αν, τώρα, υπάρχουν περισσότερες από μια εκδοχές της ίδιας ιστορίας, εγώ παίρνω τα πιο πικάντικα κομμάτια απ’ την κάθε μια και συνθέτω την πραγματική και μοναδική αλήθεια.

Γιατί, κύριέ μου, αλήθεια είναι αυτό που ξέρει ο ειδικός. Και ο ειδικός είμαι ΕΓΩ! Για να καταλάβεις, είμαι κάτι σαν δημοσιογράφος του Μέγκα όταν μεταδίδει ειδήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ ρε παιδί μου.

Μη μακρυγορώ όμως, γιατί έχω και ένα μπρεινστόρμινγκ να κάνω. Ο κυρ Βασίλης ο ψιλικατζής τσακώθηκε με τη γυναίκα του. Τους άκουσε η Κίτσα η κομμώτρια και μου το είπε. Κάτι για θερμοσίφωνα και ΔΕΗ άκουσε λέει. Αλλά αυτή δεν ξέρει από τέτοια. Είμαι σίγουρη πως η ιστορία περιλαμβάνει τον υδραυλικό, το πίτσα μπόι, την κόρη της φουρνάρισσας και δύο μαύρους. Απλά έχω μερικά κενά στο ποιος έκανε τι εκεί πέρα.

Θα το βρω όμως. Πού θα μου πάει; Ουδέν κρυπτόν…

Πηγή:http://www.thinkdrops.gr/

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μη μακρυγορώ όμως, γιατί έχω και ένα μπρεινστόρμινγκ να κάνω. Ο κυρ Βασίλης ο ψιλικατζής τσακώθηκε με τη γυναίκα του. Τους άκουσε η Κίτσα η κομμώτρια και μου το είπε. Κάτι για θερμοσίφωνα και ΔΕΗ άκουσε λέει. Αλλά αυτή δεν ξέρει από τέτοια. Είμαι σίγουρη πως η ιστορία περιλαμβάνει τον υδραυλικό, το πίτσα μπόι, την κόρη της φουρνάρισσας και δύο μαύρους. Απλά έχω μερικά κενά στο ποιος έκανε τι εκεί πέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα