ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

3580

Την άμεση στήριξη της τοπικής κοινωνίας ζητά μονογονεϊκή οικογένεια της Λάρισας που ζει χωρίς θέρμανση σε σπίτι στην οδό Ηπείρου με τη μητέρα άνεργη να προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια τα δύο της παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα το ένα παρακολουθεί μαθήματα στο ειδικό σχολείο Λάρισας.

Η μητέρα που επισκέφθηκε και την περιφέρεια Θεσσαλίας, κατάφερε με παρεμβάσεις του αντιπεριφερειάρχη Θ. Παιδή να εξασφαλίσει τη συνέχιση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, ενώ δεν μπόρεσε να βρει λύση στο θέμα της συνέχισης της παροχής του φυσικού αερίου αφού αδυνατεί να ανταποκριθεί σε ειδική ρύθμιση της κάνει η εταιρεία.

Την ίδια ώρα δεν μπορεί να επιπλώσει το σπίτι στο οποίο μένει με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και τα δύο της παιδιά να κοιμούνται στο πάτωμα.

Η οικογένεια έχει άμεση ανάγκη για δύο κρεβάτια, για ένα θερμαντικό σώμα και για κλινοσκεπάσματα, ενώ και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια σε έπιπλα και σκεύη είναι ευπρόσδεκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την οικογένεια στηρίζει η διεύθυνση Πρόνοιας, αλλά το βοήθηκα που δικαιούται θα μπορεί να το εισπράξει μετά το Μάρτιο.

Οσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη φτωχή οικογένεια να επικοινωνήσουν με το τηλ. 2413 506323.

Πηγή:http://paidis.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.