Ένας μεγάλος έρωτας και ένα παιδί που αγνοείται

1139

Στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής εκείνος ήταν ένας σημαντικός άνδρας και διηύθυνε την μεταξοβιομηχανία του στο Αιγάλεω. Εκείνη μια απλή εργάτρια στο εργοστάσιο του. Οι δυο νέοι ήρθαν πιο κοντά κι ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε, που κράτησε μια ολόκληρη ζωή. Η μοίρα όμως τους έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι.

Ο Γεώργιος Χριστόπουλος του Αριστείδη και της Μαρίας που γεννήθηκε στην Οιχαλία Μεσσηνίας και η Ειρήνη Χριστοπούλου του Αποστόλου και της Καλλιόπης Μάλλη από την Καλαμάτα, έφεραν στον κόσμο τον καρπό  του έρωτα τους εκείνα τα σκληρά χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας  του 40.

Ο πατέρας Γεώργιος Χριστόπουλος σε νεαρή ηλικία….

…και μεγαλύτερος.

Το ζευγάρι δεν είχε ακόμα παντρευτεί όταν γεννήθηκε το αγοράκι τους και τα αδέλφια της νεαρής μητέρας δεν ήθελαν να το κρατήσει. Το παιδί βαπτίστηκε Ιωάννης  και δόθηκε  σε οικογένεια Ιταλού βιομηχάνου ζυμαρικών χωρίς επίσημη πράξη υιοθεσίας. Κανείς δεν ξέρει όμως τι πραγματικά συνέβη.

Μετά το γάμο τους το ζεύγος Χριστόπουλου αναζητούσε το πρώτο τους παιδί και για το λόγο αυτό ταξίδευε συχνά στην Ιταλία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και οι δύο γονείς πέθαναν με αυτό τον καημό.

Ο Γεώργιος Χριστόπουλος, είχε την «Μεταξοβιομηχανία Καλαμών Αριστείδης Χριστόπουλος Α.Ε. «. Η έδρα της εταιρείας μέχρι το 1932 ήταν στην Καλαμάτα και μετά μέχρι το 1957 στην Αθήνα στην περιοχή Αιγάλεω.

Η Ειρήνη Χριστοπούλου σε νεαρή ηλικία…

 

…και  λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

 

Τις έρευνες συνεχίζει χρόνια τώρα ο δεύτερος γιος τους που γεννήθηκε το 1951.

Ο αδελφός Αριστείδης Χριστόπουλος,  σε νεαρή ηλικία…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει ο 65χρονος Αριστείδης Χριστόπουλος, ο αγνοούμενος αδελφός του πρέπει να είναι σήμερα πάνω από 70 χρόνων.

…και σε μεγαλύτερη.

Πηγή:http://anikolouli.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.