“Η ΣΥΡΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”ΝΕΟ Συνεργαζόμενο Κέντρο Εγγραφής νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Σύρο!

1524
Μία νέα συνεργασία «γεννήθηκε» σήμερα το μεσημέρι στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο της κας Τζαννίνη – Τριτζαλη Αικατερίνης.
 
Οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης συνεχίζονται στη Σύρο, αναφορικά με την Εθελοντική δωρεά μυελού των οστών! Μετά τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν τον Ιούλιο του 2016, η Σύρος αποκτά και δεύτερο συνεργαζόμενο κέντρο με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.
Για ακόμα μια φορά, η Σύρος αγκαλιάζει αυτή την πρωτοβουλία και συνεχίζει να δηλώνει αρωγός αυτής της σημαντικής προσπάθειας.
Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών στο οποίο θα εγγραφούν στην εθνική και παγκόσμια δεξαμενή δοτών, έτσι ώστε να βοηθήσει ασθενείς με καρκίνο του αίματος ή άλλες σοβαρές αιματολογικές παθήσεις, που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών.
Με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον και έκδηλη ευαισθησία τα δυο site, Cyclades24.gr και alithinesgynaikes.gr, συνεχίζουν από κοινού την ενημέρωση των πολιτών της Σύρου και των Κυκλάδων για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.
Η τοπική κοινωνία της Σύρου συνεχίζει να στέλνει ηχηρό αισιόδοξο μήνυμα προς όλους τους ασθενείς που αναζητούν ένα συμβατό δότη, ένα μήνυμα αγάπης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς.
 
Συνεχίζουμε…
 
Συνεργαζόμενα Κέντρα Εγγραφής νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στη Σύρο:
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΑΛΤΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(Βιοπαθολόγος – Μικροβιολόγος) ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 31 & ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ (ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΟΥ ΣΥΡΟΥ) ΣΥΡΟΣ, ΤΗΛ. 22810-75572
  • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΖΑΝΝΙΝΗ – ΤΡΙΤΖΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Μικροβιολόγος) ΝΕΩΡΙΟΥ 23, ΣΥΡΟΣ, ΤΗΛ 2281087162

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.