Πραγματικά υπάρχει ανθρωπιά στις μέρες μας…

3357

Ένα από τα ηχηρά παραδείγματα ανθρωπιάς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο ήταν η  παραλήπτρια πακέτου, η Βολιώτισσα Αγγελική Ιωαννίτη.

Το εθελοντικό έργο προσφοράς της, που έχει ως αποδέκτες δεκάδες άπορους που βρίσκονται στον Βόλο, αποτελεί μια πρωτοβουλία ελπίδας σε εποχές κρίσης.

Η παραλήπτρια, είναι από εκείνους τους ανθρώπους με «Α» κεφαλαίο που με την προσφορά του στον συνάνθρωπο, έχει βοηθήσει να γίνει η ζωή κάποιων ανθρώπων καλύτερη.

Μια ανάλογη περίπτωση, είναι ο αποστολέας Βαγγέλης Μπαλάφας.

O Βαγγέλης ο οποίος από ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Γερμανία, κατέληξε άστεγος να τρώει στα συσσίτια για τους άπορους που οργανώνονταν στην πλατεία του Βόλου. Είχε προηγηθεί το άδοξο τέλος του γάμου του και οι δικαστικές διαμάχες που τον εξουθένωσαν οικονομικά. Δεν έφταναν όμως αυτά, έχασε και την επικοινωνία με τα δυο του παιδιά.

Μέσα στη δύνη όλων αυτών των δραματικών εξελίξεων μπήκε στη ζωή του μια άγνωστη γυναίκα, η Αγγελική, η οποία τον μάζεψε κυριολεκτικά από τον δρόμο. Πραγματικά υπάρχει ανθρωπιά στις μέρες μας…

O  Βαγγέλης είναι ένας 45χρονος άντρας, ο οποίος είχε έναν αποτυχημένο γάμο που έληξε το 2011 και του έχει κοστίσει την επαφή με τα παιδιά του, τα οποία ζουν στη Γερμανία. Μετά απο μια σειρά ατυχιών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο Βαγγέλης βρέθηκε στο Βόλο το 2013, θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Εκεί βρέθηκε μπροστά του, μια άγνωστη, η Αγγελική η οποία τον μάζεψε κυριολεκτικά απο τον δρόμο, δίνοντας του την βοήθεια της στο πιο κρίσιμο σημείο της ζωής του. Από τότε μέχρι σήμερα, η Αγγελική είναι συνεχώς δίπλα του και τον στηρίζει οικονομικά και ψυχολογικά.

Ο Βαγγέλης, με αυτό το πακέτο, το οποίο περιέχει βαθειά αισθήματα αγάπης, ήθελε να αναδείξει την αξία αυτής της γυναίκας. Επιθυμούσε να ανταποδώσει όλη αυτή την στήριξη, λέγοντας της ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για εκείνη.

Είναι το μόνο άτομο που τον έκανε να πιστέψει σε ένα καλύτερο αύριο και να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ταυτόχρονα, μοιράστηκε την προσωπική σχέση που έχει με αυτή την γυναίκα. Όταν πριν 4 χρόνια γνώρισε την Αγγελική, δε φαντάστηκε πως στο πρόσωπο της θα έβρισκε έναν άνθρωπο που θα άξιζε όσο 1000 συγγενείς. Για τον Βαγγέλη, η Αγγελική είναι η δεύτερη μητέρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=Zi1wEgVhMU4

 

Πηγή:http://www.alphatv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.