Μονογονεϊκή οικογένεια και η εκδικητική κίνηση του πρώην συντρόφου που τους δυσκόλεψε περισσότερο τη ζωή

2408

Μία περίεργη κοινωνική ιστορία, με στοιχεία αναλγησίας, εκτυλίχθηκε  σε γειτονιά  της Νέας Ιωνίας Βόλου, όπου μια μονογονεϊκή μητέρα με παιδί με ειδικές ανάγκες, παλεύει να επιβιώσει αυτή και το τέκνο της, αλλά ο πρώην σύντροφός της  κινήθηκε εκδικητικά εναντίον  της, προκαλώντας τους ακόμη περισσότερα  προβλήματα.

Ας δούμε όμως αυτή τη τραγική ιστορία , από τις δεκάδες παρόμοιες που συμβαίνουν σε μια κοινωνία όπου η έννοια του ανθρωπισμού   τείνει να εξαφανιστεί.

Η συγκεκριμένη μητέρα   είναι άνεργη και παλεύει μόνη για να επιβιώσει αυτή και το παιδί της. Μέσα στην σκληρή  της καθημερινότητα ενέταξε την  επιδιόρθωση του σπιτιού στη Νέα Ιωνία προκειμένου να μετακομίσει με το παιδί της.

Ο πρώην σύντροφός της αντί να συμβάλλει σε αυτή την  προσπάθειά της, μετέβη στο φρεσκοβαμμένο σπίτι και πέταξε όλες τις  μπογιές σε τοίχους και πόρτες  κ.α. , όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, ο πρώην σύντροφός της συνελήφθη επ’ αυτοφώρω , αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό καταγράφεται στη σελίδα «Μαμάδες Ν. Μαγνησίας» στο fb και  σημειώνεται: «Όποια επιθυμεί να βοηθήσει , μπορεί να προσφέρει: χρώματα, στόκο, αστάρι, υγρό για να βγει η μπογιά από την πέτρα και αν γνωρίζετε και κάποιον επαγγελματία ή μή που να μπορεί να βοηθήσει εθελοντικά με χειρωνακτική εργασία , ας επικοινωνήσει μαζί της ή με εμένα.

Επίσης , έχει ανάγκη από μεταλλικό νερό από κρέμες ΝΟΥΝΟΥ φαρίν λακτέ – δημητριακών , φρούτα , λαχανικά και φάρμακα (dispersadrone, xalocom) , ενώ και η χρηματική βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.