Μουσείο Frappé και Beach Bar στην 82η ΔΕΘ, 60 χρόνια από την ανακάλυψη που άλλαξε την καθημερινότητά μας!

1215

60 χρόνια μετά, η Nestle και η ΔΕΘ – Helexpo παρουσιάζουν για πρώτη φορά, με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο την απροσδόκητη εφεύρεση, που άλλαξε για πάντα την καθημερινότητα του Έλληνα!

…πριν από 60 χρόνια, κατά τη διάρκεια της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο υπάλληλος του αντιπροσώπου της Nestlé στην Ελλάδα, Δημήτρης Βακόνδιος, θέλοντας να φτιάξει το Nescafé του, διαπίστωσε πως είχε τελειώσει το ζεστό νερό. Λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε, ο υπάλληλος κατέφυγε σε έναν αυτοσχεδιασμό: δύο κουταλιές Nescafé σε ένα σέικερ και κρύο νερό. Και έτσι, τόσο απλά και αναπάντεχα ανακαλύφθηκε το Nescafé Frappé, που απολαμβάνουμε εδώ και 60 χρόνια.

Το «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» είναι αφιερωμένο στην ιστορία του καφέ, στους μύθους και τις αλήθειες που τον συνοδεύουν καθώς επίσης και στην παραγωγική διαδικασία.

Στην ταράτσα του ίδιου χώρου λειτουργεί το Nescafé Frappé beach bar για να απολαύσει ο επισκέπτης την αυθεντική εμπειρία Nescafé Frappé σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το Ελληνικό καλοκαίρι. Δοκιμάστε αυθεντικό Nescafé Frappé, μουσική και cocktails Nescafé.

Η είσοδος στο «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» είναι δωρεάν (ισχύει το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ).

Η είσοδος στο “Beach Bar powered by Nescafé” είναι δωρεάν, όπως και οι προσφερόμενοι Nescafé Frappé, από εξειδικευμένους μπαρίστες. Εσείς απλά απολαμβάνετε!

mouseio frappe 2

mouseio frappe 3

Thessaloniki Arts and Culture  Πηγή: www.thessalonikiartsandculture.gr

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.