Κορίνα Τσοπέη Φίελντς

3528

Η Κορίνα Τσοπέη Φιέλντς, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε το 1964 το διακαή τίτλο της Miss Υφηλίου, κάνοντας την Ελλάδα περήφανη εκπροσωπώντας την πραγματική σημασία της αρχαιοελληνικής λέξης Κάλλος.

Η συνάντηση με την μοναδική Κορίνα Φιέλντς -Τσοπέη, στο σπίτι της στο Westwood ξαφνιάζει. Δείτε και ακούστε από την ίδια πως η ζωή επιφυλάσσει σε όλους ανατροπές και πως εκείνη τις διαχειρίζεται. Αφοσιωμένη περισσότερο από 30 χρόνια στην στήριξη των κακοποιημένων παιδιών και των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Η συνάντησή μου με την κυρία Κορίνα Τσοπέη Φίελντς, την Ελληνίδα καλλονή που το 1964 κέρδισε τον τίτλο «Μις Υφήλιος», αποδεικνύει ότι η ομορφιά αποκτά διαχρονική λαμπρότητα, όταν προκύπτει από την ευγένεια της ψυχής και την διάθεση προσφοράς στον άνθρωπο.

Αφιέρωσε δεκαετίες της ζωής της για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών και εκείνων που έχουν ειδικές ανάγκες. Η ζωή της επιφύλαξε μεγάλες χαρές και μεγάλες προσωπικές δοκιμασίες.

Θα δείτε και θ’ ακούσετε από την ίδια να μιλάει για την φτώχεια που βίωσε, για την διεκδίκηση του ονείρου και του κόστους που «πλήρωσε» για να το πραγματοποιήσει, αλλά και για τις τεράστιες ανατροπές της ζωής της μέχρι σήμερα. Ως γνήσια Ελληνίδα διαδίδει με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, τις έννοιες του κάλλους, της αγάπης για τον άνθρωπο και της αφοσίωσης.

Respect κυρία Κορίνα Τσοπέη – Φίλντς

 

 

Πηγή:https://www.nanaschannel.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.