Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΚοινωνικές Παροχές«Είναι μητέρα 3 παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό! Η Ελευθερία χρειάζεται...

«Είναι μητέρα 3 παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό! Η Ελευθερία χρειάζεται άμεσα συμβατό δότη…»

Η Ελευθερία Πιλακκούρη από τον Αμίαντο Λεμεσού, διαγνώστηκε με οξεία μυελογενής λευχαιμία και χρειάζεται συμβατό δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η Ελευθερία γεννήθηκε στις 9/12/1957 στον Αμίαντο και ζει εκεί με την οικογένεια της. Είναι μητέρα 3 παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό. Βοηθάει όσους έχουν ανάγκη και ειδικά τους ηλικιωμένους.
«Όσους δεν οδηγούν τους πηγαίνει αφιλοκερδώς στο νοσοκομείο. Κρατά συντροφιά στους αρρώστους και σε αυτούς που δεν μπορούν, τους πηγαίνει τα φάρμακα και τα ψώνια τους. Τα απογεύματα συνήθως πάει στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού και παίζει τάβλι με τον πατέρα της. Την αγαπάει όλο το χωριό!» αναφέρει ο κύριος Κρίτωνας Κυριακίδης, κοινοτάρχης του Αμιάντου.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να μεταβεί:
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στο τμήμα αιμοληψίας μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00 καθώς και στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στη Λευκωσία μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00 (Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα της Ελευθερίας).

Στο Νοσοκομείο Κυπερούντας μεταξύ των ωρών: 12:00 – 13:30  και να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Ιακώβου στο τηλέφωνο 99536399

Ποιος μπορεί να γίνει δότης μυελού των οστών:
Εθελοντής δότης μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε που είναι 18 -45 χρόνων και δεν έχει  κάποιο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα όπως μεταδοτικά νοσήματα, κακοήθειες ή καρδιοπάθειες. Η εγγραφή ως εθελοντής δότης είναι καθαρά εθελοντική και αλτρουιστική πράξη.

Πηγή:http://www.ant1iwo.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα