Αγοράζοντας Ένα Μπλουζάκι Βοηθάμε Στην Αποκατάσταση Της Υγείας Του 18 Δημήτρη Ρίζου

4222

Τον Ιούνιο του 2017 ένα 18 χρόνο παιδί , ο Δημήτρης Ρίζος είχε ένα ατύχημα στη σπονδυλική του στήλη, σε μία παραλία της Σύρου. Το ατύχημα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται ακίνητος από το λαιμό και κάτω, στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παρέμεινε μέχρι πρότινος.

Μετά από 5 μήνες στο ΚΑΤ, οι γιατροί συνέστησαν πως ο Δημήτρης πρέπει να μεταφερθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα.

Ο Δημήτρης με την μητέρα και την αδελφή του


Τα νοσήλεια είναι πάρα πολύ μεγάλα και το ασφαλιστικό ταμείο της οικογένειας θα τα καλύπτει μόνο για 6 μήνες.

Για τον Δημήτρη ενεργοποιήθηκαν φίλοι του ,μεμονωμένα άτομα και πολλοί φορείς.

΄Ενας απο αυτούς η ομάδα του M A M M A project

Διαβάστε τη δημοσίευση τους :

«Από σήμερα ξεκινάμε την προσπάθεια να υποστηρίξουμε τον Δημήτρη Ρίζο. Ο Δημήτρης είναι 18 ετών και μετά από ένα ατύχημα που είχε το καλοκαίρι, έμεινε ακίνητος από το λαιμό και κάτω. Μετά από 5 μήνες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, βρίσκεται πλέον σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης. Υπολογίζεται ότι χρειάζονται ακόμη 6-8 μήνες αποκατάστασης. Τα T-shirts που φτιάξαμε αποφασίσαμε να γράφουν πάνω το όνομα του και μάλιστα άρεσαν πολύ και σε εκείνον. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί μέχρι να τελειώσει η αποκατάσταση και, φυσικά, όλα τα έσοδα θα αποστέλλονται στον Δημήτρη.

Η τιμή του T-shirt είναι 25€.

Μπορείτε να το παραγγείλετε στέλνοντας ένα μήνυμα στη σελίδα:M A M M A project

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.