Σήμερα πήγε 10 μηνών ο Ηλίας. Ακόμα δεν έχει βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών

4532

 

Πριν 4 μήνες η οικογένεια του Ηλία  απεύθυνε Δραματική Έκκληση  Για Την Σωτηρία Του Μόλις Έξι Μηνών Γιου Της, Ηλία

Παρ όλη την κινητοποίηση  και τις νέες εγγραφές Δοτών ανά τον κόσμο ,περίπου 10.000 ,δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρεθεί συμβατός Δότης.

Διαβάστε την σημερινή ανάρτηση για τους 10 μήνες ζωής του μικρού αγωνιστή Ηλία:

10 months old today and it’s infusion day! Still no match for Elias. My wish for him is that we find a match soon and have a successful transplant. Soon enough where he won’t remember the pain. We thank God for every blessing so far and hope some kind stranger gives us our greatest blessing of their marrow.

 

Η ανάρτηση πριν 2 μήνες:

Ο Μόλις 8 Μηνών Ηλίας Αργυροκαστρίτης Αναζητά Συμβατό Δότη Μυελού Των Οστών .

10 μηνών σήμερα και είναι ημέρα έγχυσης! Ακόμα δεν ταιριάζει με τον Ηλία. Η ευχή μου γι ‘ αυτόν είναι να βρούμε έναν Δότη σύντομα και να κάνουμε μια επιτυχημένη μεταμόσχευση. Αρκετά σύντομα που δεν θα θυμάται τον πόνο. Ευχαριστούμε τον Θεό για κάθε ευλογία μέχρι τώρα και ελπίζω κάποιος ξένος να μας δώσει την μεγαλύτερη ευλογία του μυελού τους.

Η οικογένεια του Ηλία έχει αναζητήσει συμβατό δότη μυελού των οστών στη Παγκόσμια Τράπεζα εθελοντών δοτών αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί συμβατό δείγμα.

 

Ο μοναδικός τρόπος να βοηθήσετε είναι να υπάρξουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ εθελοντές δότες μυελού των οστών με την ελπίδα οτι κάποιος νέος δότης θα είναι συμβατός.

Και αυτό είναι πιο εύκολο και ανώδυνο από όσο φαντάζεστε.

  •  Τηλεφωνήστε στο Σύλλογο όραμα Ελπίδας (2107775615 & 2107775616) ή επισκεφτείτε την σελίδα oramaelpidas.gr και κάντε την αίτηση νέων εθελοντών online (Πηγαίνετε στο κοντινότερο Νοσοκομείο αν βρίσκεστε στο εξωτερικό).
  •  Αναλόγως τον νομό στον οποίο ζείτε, είτε σας παραπέμπουν σε κοντινό Γενικό Νοσοκομείο, είτε σας στέλνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα φάκελο με ειδικές μπατονετες, τις οποίες αφού τις σαλιώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες, καλείτε την acs και τις στέλνετε πίσω ΔΩΡΕΑΝ και πάλι.
  •  Εάν έχετε την τύχη και την ευλογία κάποτε να είστε συμβατός δότης, προχωράτε σε μια διαδικασία παρόμοια με την αιμοληψία, και ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΜΌΛΙΣ ΣΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Το Όραμα Ελπίδα αναλαμβάνει εξολοκλήρου τα έξοδα, ακόμα και για τη μέρα που ενδεχομένως να χάσετε από τη δουλειά σας..

Επίσης, η Τράπεζα εθελοντών δοτών είναι παγκόσμια και δεν έχει καμία σημασία η τοποθεσία του ασθενή ή του υποψηφίου εθελοντή δότη.

Μπορείτε να γίνεται εθελοντές στην Αθήνα και ο ασθενής να βρίσκεται σε άλλη χώρα ή ο ασθενής να βρίσκεται στην Ελλάδα και ο εθελοντής σε άλλη χώρα.

Εδώ θα δείτε : Συνεργαζόμενα Κέντρα σ όλη την Ελλάδα

Προωθήστε το, κοινοποιήστε το παντού.

Στις μέρες μας είναι πλέον εύκολο και ανώδυνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.