Η Ειρήνη Σίμου χθες έδωσε ζωή με τα αιμοποιητικά της κύτταρα σ έναν άλλο άνθρωπο

5038

 

Στις 12 Ιανουαρίου πήρα ένα τηλεφώνημα από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation πως βρέθηκα να είμαι συμβατή για να γίνω δότης.

Δεν θα το κρύψω πως στην αρχή φοβήθηκα και τρόμαξα με την είδηση γιατί ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και ήξερα πόσο σπάνιο ήταν να είσαι συμβατός με κάποιον. 

Το έψαξα λίγο πριν πάρω την απόφασή μου και κατάλαβα ότι η διαδικασία αυτή μόνο καλά θα είχε. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχαν οι φόβοι μου αλλά όταν το έλεγα στους φίλους μου όλοι ενθουσιάζονταν για το καλό που θα έκανα και αυτό με γέμιζε θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Χθες ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία και τώρα το μόσχευμα που πήραν από μένα βρίσκετε στο δρόμο για να δώσει ελπίδα ζωής σε κάποιον που το έχει ανάγκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυρία Mairi Papadopoulou που με βοήθησε σε όλη την διαδικασία και την Κυρία Ιουλιέττα που βρέθηκαν και οι δύο στο πλευρό μου χθες.

Μέσα από το πιο κάτω βιντεάκι φαίνεται πως μέσα σε λίγες ώρες και σχεδόν ανώδυνα μπορείς να χαρίσεις ελπίδα ζωής σε ένα συνάνθρωπο σου. #γίνομαι_δότης_μυελού_χαρίζω_ελπίδα#Καραϊσκόκειο_Ίδρυμα

 

Στις 12 Ιανουαρίου πήρα ένα τηλεφώνημα από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα / Karaiskakio Foundation πως βρέθηκα να είμαι συμβατή για να γίνω δότης. Δεν θα το κρύψω πως στην αρχή φοβήθηκα και τρόμαξα με την είδηση γιατί ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και ήξερα πόσο σπάνιο ήταν να είσαι συμβατός με κάποιον. Το έψαξα λίγο πριν πάρω την απόφασή μου και κατάλαβα ότι η διαδικασία αυτή μόνο καλά θα είχε. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχαν οι φόβοι μου αλλά όταν το έλεγα στους φίλους μου όλοι ενθουσιάζονταν για το καλό που θα έκανα και αυτό με γέμιζε θάρρος και αυτοπεποίθηση. Χθες ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία και τώρα το μόσχευμα που πήραν από μένα βρίσκετε στο δρόμο για να δώσει ελπίδα ζωής σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυρία Mairi Papadopoulou που με βοήθησε σε όλη την διαδικασία και την Κυρία Ιουλιέττα που βρέθηκαν και οι δύο στο πλευρό μου χθες. Μέσα από το πιο κάτω βιντεάκι φαίνεται πως μέσα σε λίγες ώρες και σχεδόν ανώδυνα μπορείς να χαρίσεις ελπίδα ζωής σε ένα συνάνθρωπο σου. #γίνομαι_δότης_μυελού_χαρίζω_ελπίδα #Καραϊσκόκειο_Ίδρυμα

Gepostet von Irene Simou am Mittwoch, 9. Mai 2018

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.