Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή με λίγο σίελο

2068

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της παράστασης «Λατέρνα, Φτώχεια  φιλότιμο», που κάνει πρεμιέρα σε μερικές μέρες.

Με αφορμή τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της παράστασης, ο γνωστός ηθοποιός Λώρης Λοιζίδης, έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, ενώ δεν μπορούσε  τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο λόγος, ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ίδιος σήμερα, από το οποίο ενημερώθηκε πως έσωσε την ζωή ενός συνανθρώπου μας, του οποίου πριν από μερικούς μήνες έγινε δότης μυελού των οστών.

Με δάκρυα στα μάτια και με την φωνή του να τρέμει ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογήθηκε την συγκινητική ιστορία και μας δίνει ένα μάθημα ζωής.

“Πριν από ένα χρόνο ήμουν στο mall, και ενώ ανέβαινα τις σκάλες “αχάπαρος”, ήρθε μία κοπέλα και  με ρώτησε αν θέλω να μου πάρει σάλιο. Μου πήρε το σάλιο η κοπέλα και μετά από 3 μήνες πήρα ένα τηλέφωνο που μου είπε είσαι συμβατός δότης μυελού των οστών. Πρέπει να έρθεις να κάνεις κι άλλες εξετάσεις.Πήγα να κάνω τις εξετάσεις και μετά μου είπαν προχωρούμε κανονικά αν θέλεις, για επέμβαση, για να στείλουμε το μόσχευμα σε αυτόν τον άνθρωπο που το περίμενε για να ζήσει. Και πληροφορήθηκα σήμερα πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά και ότι είναι στη ζωή χάρη στο ότι εγώ αφιέρωσα 10 λεπτά από τη ζωή μου για να πάω να κάνω εκείνη την μικρή επέμβαση”.

συντάχθηκε από Mαρία Ανδρονίκου

 

Πηγή:https://alphanews.live

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.