Πάτρα: Την Κυριακή 3/6 περπατάμε για την Λίλη στη γέφυρα

1071
Η Πάτρα ενώνει τις δυνάμεις της για τη Λίλη.
Ενα 13χρονο κορίτσι πατρινής καταγωγής που δίνει μάχη για την υγεία της.
Τον αγώνα της στηρίζουν και 300 Πατρινοί της πρώτης γενιάς του Πολυκλαδικού Λυκείου, καθώς ο πατέρας της Βασίλης Τοξαβίδης που ζει μόνιμα στην Αμερική ήταν συμμαθητής τους.
Στις 3 Ιουνίου διοργανώνουν δράση (δυναμικό περπάτημα) στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, όπου ο καθένας μας μπορεί να λάβει μέρος δηλώνοντας συμμετοχή.
Η οικογένεια της Λίλη ενημερώθηκε το Νοέμβριο του 2017, μετά από μια σειρά εργαστηριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκε ότι θα έπρεπε να δώσει μάχη απέναντι σε μια μορφή λευχαιμίας (Lymphoblastic Non-Hodgkin’s Lymphoma).
Η μικρή υποβάλλεται έκτοτε σε θεραπεία και αντιμετωπίζει την περιπέτειά της με αισιοδοξία και θέληση.
Οι παλιοί συμμαθητές από την Πάτρα έχουν δημιουργήσει σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης («Lilly’s Warriors of Patras») και διοργανώνουν τον αγώνα για να στείλουν ένα μήνυμα δύναμης, χαράς, αισιοδοξίας, ελπίδας, συμπαράστασης, συνεισφοράς στην 13χρονη Λίλη, την κόρη του συμμαθητή τους που δίνει μάχη για τη ζωή της.
«Η Γέφυρα μας αντέχει όλους!» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο δημόσιο κάλεσμα που απευθύνουν, θέλοντας να δείξουν ότι αποτελεί ζητούμενο η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.
Οσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας:www.thebridgexperience.gr (στο βάδην Lilly’s Warriors of Patras Run for Life) και να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Οι διοργανωτές τονίζουν ότι θα είναι «ένας ξεχωριστός περίπατος, δυναμικός όπως αρμόζει σε… “πολεμιστές”…».
Για τη δήλωση συμμετοχής απαιτείται η καταβολή ποσού 10 ευρώ. Με την απόδειξη της πληρωμής από την ιστοσελίδα οι συμμετέχοντες θα πάρουν την μπλούζα της διοργάνωσης. Οι υποστηρικτές πιστεύουν ότι θα καταφέρει να αναρρώσει.
Τα μπλουζάκια με το logo Lilly’s warriors, διατίθενται και από μέλη της ΕΑΠ. Φροντιστε εγκαίρως για τη συμμετοχή σας στέλνοντας το δικό σας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Τηλέφωνο: ‭694 6506222‬.


Εχει όμως να διανύσει έναν δύσκολο δρόμο και γι’ αυτό οι νέοι και οι παλιοί φίλοι της οικογένειας προσπαθούν ώστε να πάνε όλα καλά.
Στο διαδίκτυο έχουν ανοίξει σελίδες στις οποίες μπορεί να προσφέρει όποιος θέλει τη δική του οικονομική βοήθεια για τα έξοδα νοσηλείας και τις θεραπείες τη Λίλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.