Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓενικάΟυρές τα αυτοκίνητα για χάρη του Αλέξανδρου !

Ουρές τα αυτοκίνητα για χάρη του Αλέξανδρου !

Μια πρωτότυπη δράση αλληλεγγύης για την χαμογελαστό αθλητή motocross που τραυματίστηκε σοβαρά και πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης

Σε μια πρωτότυπη δράση για την στήριξη του αθλητή motocross Αλέξανδρου Αλεξάκη που τραυματίστηκε σοβαρότατα κατά την διάρκεια αγώνα με τη μηχανή του προχώρησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι σε μια προσπάθεια το χαμόγελο να επιστρέψει ξανά στα χείλη του !

Στο πρατήριο καυσίμων της οικογένειας του στην Άνω Βάθεια Επισκοπής συγγενείς και φίλοι του έπλυναν αυτοκίνητα και έβαλαν βενζίνη σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται προκειμένου ο Αλέξανδρος να μεταφερθεί το γρηγορότερο σε κέντρο αποκατάστασης.

Πράγματι τα αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι γνωστοί και άγνωστοι που θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή για τον Αλέξανδρο!

Η εκδήλωση περιλάμβανε κέρασμα για όλο τον κόσμο αλλά και κλήρωση δώρων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές τα συνολικά έσοδα θα διατεθούν για μέρος των εξόδων της διαδικασίας αποκατάστασης του τραυματισμού.

Ουρές τα αυτοκίνητα για χάρη του Αλέξανδρου !
Ουρές τα αυτοκίνητα για χάρη του Αλέξανδρου !

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα