Γλώσσα (ψάρι) στο φούρνο

211

Η γλώσσα εν ωραίο ψάρι, αλλά συνήθως πολλύς κόσμος την τηγανίζει . Τούτη η συνταγή είναι σίγουρα πιο υγιεινή από το τηγάνισμα.

Υλικά (για 2-3 άτομα)
4-5 φιλέτα γλώσσας
φρέσκες τομάτες
Κρεμμύδι (κομμένο ροδέλλες)
2-3 κουννιά σκόρδο (χοντροκομμένο)
Ελαιόλαδο
Φρέσκος μαϊτανός
Αλας
Πιπέρι

Σε ένα ταψί βάλλουμεν πρώτα λλίον λάδιν, το κρεμμύδι τζιαι τον σκόρτον. Απλώννουμεν τα φιλέττα με την πέτσα κάτω. Απλώννουμεν τες τομάτες τζιαι τον μαϊτανόν πουπάνω, ραντίζουμεν ακόμα λλίο λάδι τζιαι αλατοπιπερώννουμεν. Ψήννουμεν στους 220 βαθμούς για περίπου μισήν ώραν.

Έχω άλλο μιαν συνταγή για πέστροφα που ξέρω ότι εννά αρέσει του Αντώνη που εν μερακλής.

 

 

Πηγή:http://istomageiremata.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.