Η Σεμίνα Διγενή ζητά την βοήθειά μας για το Γηροκομείο Αθηνών

14517

Διαβάστε την ανάρτηση της  Digeni C Semina για το γηροκομείο Αθηνών και όποιος έχει τη δύναμη αν κάνει πράξη σ ότι μπορεί:

«Αν μπορείτε, δώστε μου λίγη σημασία.
Παρά τους αγώνες, τους δικαστικούς, τους διοικητικούς, αλλά και τους αγώνες του απλήρωτου προσωπικού, το Γηροκομείο Αθηνών κινδυνεύει να επιστρέψει στην εποχή της εξαθλίωσης.
Μετά από μια σύντομη φάση βελτίωσης σε πολλά επίπεδα, οι ελλείψεις σε βασικά είδη ξαναγίνονται έντονες και οι παππούδες κι οι γιαγιάδες εκεί, υποφέρουν από την έλλειψη ισορροπημένης διατροφής, αλλά και καθαριότητας (κυρίως σωματικής).
Θέλω να σας παρακαλέσω να τους στηρίξουμε, αφού κάνεις άλλος δεν το κάνει.
Η εθελόντρια Γεωργία Διαμαντοπούλου, η Eustathia Efstathia κι εγώ, που προσπαθούμε χρόνια τώρα να βοηθήσουμε την κατάσταση εκεί, σας ενημερώνουμε οτι οι ηλικιωμένοι χρειάζονται επειγόντως:
-υποσέντονα
-πάνες με αυτοκόλλητο η βαρκάκι μεγέθους large.
-χαρτοπετσέτες
-μωρομαντηλα
-μπανάνες
-γιαούρτι
-ελληνικό καφέ
-βούτυρο Βιταμ
-μαρμελάδα
-μέλι
-χυμούς χωρίς ζάχαρη
-κομπόστες
Τη δωρεά σας μπορείτε να παραδώσετε στο Γηροκομείο Αθηνών, λεωφ. Κηφισίας 137. Η είσοδος είναι από τη πλαϊνή οδό Λαμψα και παρκάρετε εντος του προαυλίου ώστε να τα δώσετε στη προϊσταμένη του κτιρίου Κονσολιο, το 1ο δηλαδή αριστερά σας. Όποια μέρα και ώρα σας βολεύει. Έχουμε συνεννοηθεί και μας περιμένουν.
Σας ευχαριστούμε
Δίκτυο Υποστήριξης Ηλικιωμένων Γηροκομείου Αθηνών.

Υγ. Ίσως με την Ευσταθία, καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε και καλλιτέχνες, για μια συναυλία και μια παράσταση εκεί, ώστε με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, όσο γίνεται να τους βοηθήσουμε.
Σας παρακαλώ, μην τους εγκαταλείψουμε κι εμείς.»

Διαβάστε και την νεώτερη ανάρτηση της κ.Διγενή:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη θερμή ανταπόκρισή σας και να σας παρακαλέσω το εξής:
Όσοι έχετε αποφασίσει να βοηθήσετε τους ηλικιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών (και για να πιάσουν τόπο τα είδη και να υπάρχει μια ομαλή διεξαγωγή της διανομής), να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6938641978 από τις 8.00 μέχρι τις 16.00 και να ζητάτε τον διαχειριστή τροφίμων ή κάποιον από την κοινωνική υπηρεσία . Αυτοί θα σας καθοδηγήσουν για τις ανάγκες και θα κανονίσουν ώστε να υπάρχει μια διάρκεια στην κάλυψη των αναγκών.
Να είστε καλά.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.