Μαρία Αναγνώστου.Λίγο πριν , λίγο μετά …πέρασαν 7 μήνες απο τη μεταμόσχευση Μυελού των Οστών

3444

«Δεν υπάρχουν χαμένες στιγμές. Yπάρχουν απλώς στιγμές που περνάνε, μέχρι να έρθουν εκείνες που θα σου υπενθυμίσουν τι θα πει πραγματική ευτυχία…!!»

 

Την Μαρία Αναγνώστου  την γνωρίσαμε  μέσα από τις αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, ψάχνοντας συμβατό Δότη Μυελού των Οστών ,για να καταπολεμήσει τη λευχαιμία που της χτύπησε ξαφνικά την «πόρτα» τον Μάρτιο του 2017.

Την ακολουθήσαμε στη χαρά της το Δεκέμβριο του ίδιου έτους όταν βρέθηκε ο ένας και μοναδικός συμβατός με ΄κείνη που θα της έδινε ξανά πίσω τη ζωή της

Με τη νέα χρονιά στις στις 3 του Γενάρη ,προσπαθήσαμε να είμαστε και εμπράκτως δίπλα της  μια και μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση χρειαζότανε τη δική μας στήριξη,

Όλοι Μαζί Να Βοηθήσουμε Το Μαράκι…  

από το Μάρτιο του 2018.


Πριν λίγες μέρες η όμορφη Μαρία, καθηγήτρια Αγγλικών με τις κούκλες κόρες, η δυνατή γυναίκα που δοκιμάστηκε με αρρώστια και απώλεια αγαπημένου ανθρώπου το 2017,η αρχηγός της μονογονεικής οικογένειας που είχε την τύχη ν αρχίσει η νέα χρόνια της με τη νέα μεταμοσχευμένη ζωή της από έναν δυνατό συνάνθρωπο που έγινε Δότης Μυελού των Οστών,η μάνα που δεν της επιτρέπεται ακόμα να γυρίσει στην εργασία της και στην ουσία συντηρεί την οικογένεια της από το προνομιακό επίδομα του Καρκινοπαθή,αυτή η δυνατή αληθινή γυναίκα, πρότυπο για όλες εμάς που πέφτει η ψυχολογία μας για ανούσια θέματα …μας εξέπληξε πάλι.

Ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της με τη σημερινή της μορφή.

 

Η Μαρία μια κούκλα, μια αληθινή αγωνίστρια ζωής ,7 μήνες στην ανάρρωση από τη μεταμόσχευση..

Η Μαρία μια κούκλα με μακριά μαλλιά, χωρίς μαλλιά ,με μαντήλι στο κεφάλι και ειδικά τώρα με τα νέα κοντά μαλλάκια της που φυτρώνουν στο κεφαλάκι της σαν τα μαλλιά του μωρού.

Η Μαρία ξαναγεννήθηκε τον Γενάρη με τα αιμοποιητικά κύτταρα του Συμβατού Δότη της από τη Γερμανία.

Η Μαρία είναι δίπλα μας όμορφη όσο ποτέ και μας στέλνει τη δύναμη της.

 

Την αγαπάμε

ΥΓ: Αν έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε και πάλι  τη Μαρία τα στοιχεία της είναι τα παρακάτω

Τηλ επικοινωνίας :6944796211-6940728910

Αρ. λογαριασμού Alpha Bank 288-002101-106317
IBAN GR35-0140-2880-2880-0210-1106-317

 

Δικαιούχος Αναγνώστου Μαρία

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.