ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ!

928

Είναι η σημαντικότερη πρωτοβουλία της ΣΚΥΤΑΛΗΣ και πιθανώς η μεγαλύτερη καμπάνια για τη δωρεά οργάνων στην ιστορία της χώρας μας! Εδώ και λίγες ημέρες μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ έρχεται κι ένα ειδικό φυλλάδιο για τη Δωρεά Οργάνων που ετοιμάσαμε μαζί με τους ανθρώπους του ΕΟΜ και της ΔΕΗ. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το μήνυμα «Δωρεά Οργάνων:
Μια συζήτηση που πρέπει να γίνει» θα φτάσει σε κάθε ελληνική οικογένεια και σε κάθε ελληνική επιχείρηση που είναι πελάτης της ΔΕΗ, συνολικά 7.35 εκατομμύρια αποδέκτες! Όταν πριν λίγους μήνες παρουσιάσαμε την ιδέα στη ΔΕΗ λάβαμε μια πολύ θερμή ανταπόκριση αλλά δεν περιμεναμε ότι θα ολοκλήρωναν όλες τις εσωτερικές διαδικάσιες έγκαιρα ώστε το φυλλάδιο να αποσταλεί τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο προετοιμάζοντας την 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια ημέρα για την Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις.
Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» στη διοίκηση της ΔΕΗ που αμέσως υιοθέτησε την προσπάθεια, στο Ιδρυμα Ωνάση που ανέλαβε το οικονομικό κόστος εκτύπωσης των φυλλαδίων και στους προέδρους του ΕΟΜ και του ΩΚΚ για την ολόπλευρη στήριξη που προσέφεραν στην όλη προσπάθεια. Η καμπάνια θα έχει και άλλες πτυχές που θα παρουσιαστούν στο επόμενο διάστημα.
Γι αυτό μείνετε συντονισμένοι.
Κι ως τότε, από τα βάθη της καρδιάς μας, σας παρακαλούμε να διαφημίσετε αυτή τη δράση με κάθε τρόπο ώστε κάθε ελληνική οικογένεια να αφιερώσει λίγο χρόνο για να συζητήσει για τη δωρεά οργάνων.

Σκυτάλη Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.