Ζάκυνθος: Στήριγμα Ζωής στο Διονύση Προκόπη | Βρίσκεται στην Αθήνα για να εξεταστεί στο Ωνάσειο

1365

Ο Διονύσης Προκόπης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα για να εξεταστεί στο Ωνάσειο από ομάδα καρδιολόγων και καρδιοχειρουργών. Αυτό γιατί μετά από την αξιολόγηση των δύο κλινικών στην Ελβετία, η μεν μια κλινική δε μπορεί να αναλάβει τη περίπτωσή του, η δε δεύτερη κλινική για να μας δώσει πλάνο επέμβασης χρειάζεται πλήρη μελέτη καρδιαγγειακής λειτουργίας, εφόσον η καρδιά και οι πνεύμονες του Διονύση επηρεάστηκαν από τη χρονιότητα της πάθησής του.

Αν όλα αποβούν καλώς τότε θα συζητήσουμε για πλάνο επέμβασης στην Ελβετία μόνο και εφόσον η προτεινόμενη επέμβαση είναι επαρκώς βελτιωτική για το Διονύση, όπως προτείνεται στην Αμερική. Σε άλλη περίπτωση αποκλείονται και οι τελευταίες κλινικές της Ευρώπης και μας δίνεται το νομικό δικαίωμα να αιτηθούμε στον ΕΟΠΥΥ για το υπόλοιπο του πόσου προκειμένου να μεταβεί ο Διονύσης στην Αμερική για αποκατάσταση. Να σημειωθεί ότι ο Ελβετός γιατρός δρ. Jeszenszky στον οποίο απευθυνθήκαμε στην Ελβετία, είναι ένας από τους τρείς κορυφαίους του κόσμου.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι ο Διονύσης έχει μια από τις χειρότερες σε βαθμό σκολιώσεις στο πλανήτη. Εμείς με τη βοήθεια της Ζακύνθου και όχι μόνο, προσπαθούμε να δώσουμε διέξοδο και ελπίδα σε αυτό το παιδί. Δυστυχώς, ιατρικές αμέλειες του παρελθόντος κατέστησαν αυτό το έργο πολύ δύσκολο. Απολογούμαστε αν αυτός ο αναγκαστικά χρονοβόρος δρόμος προς την ανεύρεση της ακριβούς θεραπείας προσθέτει αγωνία και απορίες στους φίλους μας που τόσα χρόνια μας στηρίζουν και μας ακολουθούν. Σε καμιά περίπτωση όμως, δε μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τη ζωή και το μέλλον αυτού του χρυσού παιδιού οπότε ζητώ τη κατανόηση και την υπομονή σας.

Γιώργος Δημητρίου

Πηγή:https://zantenewstime.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.