Γράφει η Αθανασία Βιδάλη

Οι άνθρωποι που έχουν ζήσει στο πετσί τους τις συνέπειες και τις δραματικές καταστάσεις ενός πολέμου, μπορούν να γίνουν οι αφανείς ήρωες μες στην καθημερινότητα μας, να μας την αλλάξουν. Αυτό έκανε κι ο 93χρονος κτηνίατρος, επιζών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο οποίος βρήκε ένα παράξενο κι ενδιαφέρων τρόπο ν’ ασκήσει επιρροή στην κοινότητα όπου ζει.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε Σαββατοκύριακο, ο Μπομπ Ουίλιαμς, μπαίνει σε ένα τοπικό κατάστημα στο Long Grove της Αϊόβα κι αγοράζει ένα κιβώτιο από σοκολάτες Hershey. Τις δύο από αυτές τις δίνει στους ταμίες του καταστήματος, την τρίτη σε όποιον βρίσκεται πίσω του στην ουρά αναμονής του ταμείου κι όλες τις άλλες σε αγνώστους που συναντά τυχαία στον δρόμο.

Ο 93χρονος Bob, κάνει αυτήν τη διαδικασία για 10 χρόνια κι έτσι η εταιρεία «Hershey» βλέποντας την ιστορία του σε ένα περιοδικό αποφάσισε να του ζητήσει να πρωταγωνιστήσει στην πρόσφατη καμπάνια μάρκετινγκ που διεξήγαγε.

Στη σχετική διαφήμιση, δε, εμφανίζεται ο Bob με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο λέγοντας πως ένα ανθρώπινο χαμόγελο μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο. Σημειώνεται πως η εταιρεία Hershey εκτιμώντας πως ο Bob έχει μοιράσει περισσότερες από 6.000 σοκολάτες, του προμηθεύει πλέον δωρεάν όσες σοκολάτες χρειάζεται.

Δείτε το βίντεο της διαφήμισης που ακολουθεί και θα μαγευτείτε από τον 93χρονο που ξεχειλίζει ζωντάνια κι αγάπη για προσφορά.