Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΟ Τόπος Μου“Εγώ πήγα τα λεφτά στην Ελβετία” – Έκαψε τον Παπαντωνίου ο μηχανικός...

“Εγώ πήγα τα λεφτά στην Ελβετία” – Έκαψε τον Παπαντωνίου ο μηχανικός που του πούλησε το σπίτι στη Σύρο

Ο πολιτικός μηχανικός , Ανδρέας Μπαρδής από τον οποίο η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου κ. Κουράκου εμφανίζεται να αγόρασε το 2002 το σπίτι στην Σύρο περίπου 300 τετραγωνικών εντός οικοπέδου 5 στρεμμάτων, καταβάλλοντας ποσό 100 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, άνοιξε το στόμα του…

Αποτέλεσμα εικόνας για συρος σπιτι παπαντωνιουΜπροστά στον κίνδυνο της προφυλάκισης ο πολιτικός μηχανικός ο οποίος απολογήθηκε λίγες ημέρες πριν τον πρώην υπουργό, είπε στους ανακριτές ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Παπαντωνίου και  ανέλαβε το διάστημα 2002 – 2003 για λογαριασμό του να μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό. Πήρε μάλιστα, όπως λέει στο χέρι, 2,5 εκατομμύρια ευρώ, πιστεύοντας ότι τα χρήματα προέρχονται από νόμιμα έσοδα του κυρίου Παπαντωνίου . Ο ίδιος όπως ισχυρίζεται, «δεν πήρε καμία αμοιβή, διότι έκανε μία εξυπηρέτηση σε ένα πρόσωπο που εκτιμούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί σήμερα μπλεγμένος».

Τα χρήματα αυτά φέρεται ότι τα παραλάμβανε σε δεσμίδες μέσα σε κίτρινους φακέλους από το σπίτι του πρώην υπουργού στην Κηφισιά, τα έσπαγε σε μικρότερα ποσά και στη συνέχεια έφευγαν για την Ελβετία. Από εκεί, πάλι σε μικρά ποσά κατευθύνονταν σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο τον πρώην υπουργό και συνδικαιούχο τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου.

Ο κατηγορούμενος πολιτικός μηχανικός, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 500 χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Πηγή:http://www.bankwars.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα