Ζεστή σαλάτα με γίδινο τυρί σε πολύχρωμες πιπεριές

123

Μία αναγνώστρια μας έστειλε σήμερα την μαγειρική δημιουργία του άντρα της. Με χαρά τη δημοσιεύουμε μια και στηρίζουμε την οικογένεια και πολύ περισσότερο την οικογένεια που δημιουργεί σ όλους τους τομείς, κάνοντας πράξη αυτό που ευχαριστεί κάθε μέλος της.

Ευχαριστούμε πολύ Ελευθερία Βιτάλη .

Υλικά

3 πολύχρωμες πιπεριές ,

2 κολοκύθια,

2 κρεμμύδια κόκκινα,

1 φρέσκο κρεμμύδι,

10 ντοματίνια,

Μαϊντανό ψιλοκομμένο,

4-5 φύλλα δυόσμου,

100 γρ γίδινο τυρί,

Ελαιόλαδο,

Αλάτι-πιπέρι.

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση κάθετα και αδειάζουμε από τα σπόρια. Δοκιμάζουμε αν πατάνε σωστά στο ταψί , αν όχι κόβουμε λίγο από την κάτω πλευρά ώστε να τις φέρουμε εκεί που θέλουμε.

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες , τα κολοκύθια σε χοντρό καρέ και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι , αλάτι και πιπέρι.

Όταν πάρουν ένα ωραίο χρώμα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ , προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο , τα ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα , το μαϊντανό και τον δυόσμο ψιλοκομμένο αλάτι , πιπέρι και λίγο λάδι .

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και γεμίζουμε τις πιπεριές , τις βάζουμε στον φούρνο στην κάτω σχάρα στους 200°C – 220°C για μισή ώρα . Βγάζουμε από τον φούρνο και προσθέτουμε από πάνω το γίδινο τυρί σε κύβους και ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά .

Σερβίρεται ζεστή με κρέμα βαλσαμικού !

 

Sotiris Vakondios

Ιδιωτικός Υπάλληλος, σύζυγος, πατέρας και από χόμπι δημιουργικός μάγειρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.