Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΚοινωνικές ΠαροχέςΟποιος μπορεί ας βοηθήσει τον Παναγιώτη στην αγορά ηλεκτρονικού τεχνητού μέλους,...

Οποιος μπορεί ας βοηθήσει τον Παναγιώτη στην αγορά ηλεκτρονικού τεχνητού μέλους, ανέρχεται στο ποσόν των 31.640 ευρώ, η καλύτερη προσφορά μετά από έρευνα.

Ο Παναγιώτης Φλώρος είναι ένας νέος άνθρωπος που χτυπήθηκε από την σπάνια νόσο αποφρακτική θρομβοαγγεϊτιδα (νόσο Buerger) με αποτέλεσμα τον Μάρτιο του 2015 να χάσει το αριστερό του πόδι από τον μηρό ως κάτω. 
Ο Παναγιώτης δέχτηκε με αξιοπρέπεια την μεγάλη αυτή αλλαγή στην ζωή του, όμως λίγο καιρό αργότερα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ξανά, αφού διαγνώστηκε με χρόνια μυελογενή λευχαιμία με την οποία παλεύει μέχρι σήμερα και τον αναγκάζει σε διαρκείς επισκέψεις στο νοσοκομείο για βιοψίες, για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής κ.α
Ο Παναγιώτης χρειάζεται να σταθεί ξανά στα πόδια του ώστε να μπορεί εύκολα να παλέψει την λευχαιμία την λευχαιμία και να περπατήσει επιτέλους ξανά. Ένα ηλεκτρονικό τεχνητό μέλος που μπορεί να υποστηρίξει την αναπηρία του Παναγιώτη ανέρχεται στο ποσόν των 31.640 ευρώ, η καλύτερη προσφορά μετά από έρευνα. 
Σημειώνεται ότι ο Πάνος δεν είναι ασφαλισμένος αλλά παίρνει ένα μικρό επίδομα της πρόνοιας!!!
Όποιος φίλος θέλει να τον βοηθήσει μπορεί να καταθέσει όποιο ποσό μπορεί όσο μεγάλο ή μικρό και αν είναι ή να κοινοποίηση την ανάρτηση αυτή, όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη. 
Τράπεζα Πειραιώς ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 5032031369531 EUR
IBAN: GR 9601720320005032031369531
BIC:PIRBGRAA
Pay Pal Link: paypal.me/PanosFloros
e-mail : fpanos82@gmail.com
Τηλ: 6984789832
Δικαιούχος: Παναγιώτης Φλώρος του Αθανασίου

Please Help Panagiotis – Βοήθεια για τον Παναγιώτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα