Ένα νησί, ένας Σύλλογος Γυναικών και η αγάπη σας για τον αγώνα του Δημήτρη Ρίζου

612

Την ιστορία με το ατύχημα του Δημήτρη την έχουμε παρουσιάσει και θεωρούμε ότι όλοι γνωρίζουν τον αγώνα που δίνει αυτό το 19χρονο παιδί και η οικογένεια του για την αποκατάσταση της κινητικότητας του στο κέντρο της Λάρισας που νοσηλεύεται μετά το ατύχημα του πριν 2 χρόνια

Στον τόπο διαμονής του στη Σύρο πάρα πολλές οι εκδηλώσεις και οι δράσεις με κύριο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, μια και τα νοσηλεία σ ένα τέτοιο κέντρο αποκατάστασης είναι πολύ μεγάλο.

Το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση αλλά δυστυχώς σταμάτησε η πληρωμή των νοσηλειών από το ασφαλιστικό ταμείο της οικογένειας.

Στο κέντρο αποκατάστασης

Ο Σύλλογος Γυναικών Σύρου ,στηρίζει εμπράκτως για μια ακόμη φορά την οικογένεια και τον ίδιο το Δημήτρη για να συνεχίσει την αποθεραπεία που χρειάζεται για 1 μισό χρόνο ακόμα.

Μετά το επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει το Σάββατο 16/3/2019 φιλανθρωπικό gala με επίδειξη μόδας και συμβολική είσοδο στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ στη Σύρο.

Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να παραστείτε στη βραδιά αλλά παρακολουθώντας τον αγώνα του Δημήτρη θέλετε να τον στηρίξετε ο λογαριασμός του είναι :

IBAN:GR3801103970000039700924879

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 397/009248-79 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

ETHNGRAAwww.nbg.grNational Bank of Greece

στο όνομα Δημήτριος-Μιχαήλ Ρίζος του Αθανασίου

Ο Δημήτρης με την μητέρα του πριν λίγες μέρες στη Λάρισα

Ένα νησί, ένας Σύλλογος Γυναικών και η αγάπη σας για τον αγώνα του Δημήτρη Ρίζου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.