ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ!

1222

ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΣΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής σε συνεργασία με το Σύλλογο Οπτικών & Οπτομετρών Νομού Δωδεκανήσου και την Ομοσπονδία Συλλόγων Οπτικών & Οπτομετρών Ελλάδος, υλοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης παλιών γυαλιών οράσεως, ώστε αυτά αφού επισκευαστούν, να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που παρουσιάζουν διαθλαστικά προβλήματα όρασης και ζουν σε αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου.

Σήμερα, η Πρόεδρος Ελένη Θωμάτου και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής τοποθέτησαν ειδικά δοχεία συλλογής με σχετική σήμανση στα παρακάτω ΚΕΠ του νησιού:
1. Σορωνή 
2. Κρεμαστή
3. Ιαλυσός
4. Κτίριο της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου
5. Ροδίνι
6. Καλυθιές
7. Αρχάγγελος
8. Γεννάδι
9. Λάρδος
10. Αφάντου
11. Έμπωνα

Σας καλούμε να στηρίξτε και αυτή τη δράση!!!

Μπορεί στο δικό μας σύγχρονο τρόπο ζωής η απόκτηση ενός σκελετού γυαλιών να αποτελεί μία απλή και εύκολη αγορά, όμως σε πολλές περιοχές του πλανήτη μπορεί να είναι μία απλησίαστη πολυτέλεια. 
Η έλλειψη καλής όρασης μπορεί να αποβεί για την εργασία και την καθημερινότητα τους τόσο μοιραία όσο η τύφλωση.

Γι΄αυτό συγκεντρώνουμε τα παλιά μας γυαλιά και τα χαρίζουμε σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη!

Γιατί «Τίποτα δεν πάει χαμένο»!

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να στηρίξουν την δράση μας αυτή μπορούν να απευθύνονται στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής, κα Ελένη Θωμάτου στο τηλέφωνο: 693 2430 289 ώστε να προμηθεύονται με ένα συμβολικό κόστος τους συλλέκτες ανακύκλωσης.

Σύλλογος Γυναικών Σορωνής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.