Η Έλενα μας χρειάζεται… Έκκληση για συμμέτοχή στη δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη

1383

Μάχη με το χρόνο δίνουν φίλοι και συγγενείς της νεαρής Έλενας και απευθύνουν έκκληση για συμμέτοχή στη δειγματοληψία που θα πραγματοποιήσουν για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών, ώστε η νεαρή κοπέλα να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για μεταμόσχευση.

Η κατάσταση της Έλενας κρίνεται ως εξαιρετικά επείγουσα καθώς πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για μεταμόσχευση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι του Κέντρου μας, όπως σας είχαμε ενημερώσει την Παρασκευή και το Σάββατο θα διοργανώσουμε δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών, ώστε η Έλενα μας να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για μεταμόσχευση.

Η δειγματοληψία θα πραγματοποιηθεί στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων Απ. Λουκάς (Νέα Εκάλη, περιοχή Αρχής Αδειών, πριν το Ίδρυμα Θεοτόκος) την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019, από τις 13:30 μέχρι τις 15:30.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορούν να δώσουν σάλιο άτομα ηλικίας 18 μέχρι 45 ετών, τα οποία δεν έχουν ξαναδώσει σε προηγούμενη περίπτωση και δεν έχουν αρχειοθετηθεί από το Καραϊσκάκειο ίδρυμα. Την προσπάθεια στηρίζει ο Σύνδεσμος Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη και τους ευχαριστούμε θερμά. Σας περιμένουμε μαζικά για να βοηθήσουμε την Έλενα μας. Όλοι μαζί μπορούμε!

Πληροφορίες inbox και  στο  τηλέφωνο 25738768.
Πηγή:https://limassol.cyprustimes.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.