Μια αξιόλογη πρωτοβουλία Υποψηφίου Δημάρχου: Αντί εκλογικού κέντρου, παρέδωσε τρόφιμα σε ενορία!

746

Στην παράδοση ικανής ποσότητας τροφίμων προέβησαν σήμερα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ στην ενορία Περιβλέπτου Ιωαννίνων στα πλαίσια υλοποίησης απόφασης των μελών της να διαθέσουν τρόφιμα σ’ενορίες της μητρόπολης Ιωαννίνων αντί του τιμήματος εκλογικού κέντρου.

Τους υποψηφίους υποδέχθηκαν ο προϊστάμενος της ενορίας Περιβλέπτου πατήρ Χρήστος μαζί με άλλους ιερείς. Ο πατήρ Χρήστος ευχαριστώντας όλους τους υποψηφίους της παράταξης και προσωπικά τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Νίκο Γκόντα για αυτή την πρωτοβουλία, τόνισε μεταξύ άλλων «Με αυτή τη χειρονομία η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΠΟΡΙΑ γίνεται αρωγός στο έργο της Περιβλέπτου και της Μητρόπολης γενικότερα.

Αυτή πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γκόντα και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι άξια επαίνου και καλόν είναι να βρει και άλλους μιμητές διότι οι ανάγκες μας είναι μεγάλες. Η ενορία διανέμει σε καθημερινή βάση 836 μερίδες φαγητού και έχει ανάγκη τέτοιας βοήθειας

Στην παράδοση της βοήθειας παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Τσόλης και η υποψία δημοτική σύμβουλος κα. Τόλη Αικατερίνη.

Πηγή:https://www.epirusnews.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.