Έκκληση για αιμοπετάλια και αίμα: Ο μικρός Δημήτρης παλεύει με τη λευχαιμία – Πώς θα βοηθήσετε

424

Επείγουσα έκκληση για βοήθεια κάνει η Ένωση Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας για μαθητή Γυμνασίου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, ο Δημήτρης δίνει μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία και όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να απευθυνθούν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ».

Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Γ. Σουφλή 697 76 09 103

85 φιάλες αίμα έχει ανάγκη το μικρό παιδί

Με ανάρτηση στο Facebook έγινε γνωστό ότι 85 φιάλες αίμα και αιμομεταλια έχει ανάγκη ο μικρός Δημήτρης Νικολάου για την μεταμόσχευση μυελού των οστών. Όποιος μπορεί να πάει στο τμήμα Τ.Α.Ο ελπίδα ογκολογικη μονάδα παίδων Μαριάννα Βαρδινογιαννη. Το όνομα του παιδιού είναι Δημήτρης Γαλάνης του Νικολάου.

Δείτε την ανάρτηση


Αλεξάνδρα Πασχάλη

2 Ιουνίου ·  

Χρειαζόμαστε 85 φιάλες αίμα και αιμομεταλια για το ανηψακι μας για μεταμόσχευση μυελού.. Όποιος μπορεί να πάει στο τμήμα Τ.Α.Ο ελπίδα ογκολογικη μονάδα παίδων Μαριάννα Βαρδινογιαννη. Το όνομα του παιδιού είναι Δημήτρης Γαλάνης του Νικολάου.— στην τοποθεσία «Ελπίδα» Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Πηγή:https://www.infokids.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.