Ένας δρομικός αγώνας αφιερωμένος στον Νεανικό Διαβήτη

728

Δυό δραστήριες μαμάδες παιδιών με Διαβήτη έκαναν τη σκέψη τους πράξη και μεσω των προσπαθειών τους θα ενισχυθεί ένα πολύτιμο πρόγραμμα της ΠΕΑΝΔ – PEAND  (Πανελλήνια Ένωση Αγώνος Κατά του Νεανικού Διαβήτη)

“Ολοι για έναν & ένας για όλους”

το οποίο παρέχει αναλώσιμα υλικά Διαβήτη κ ινσουλίνη σε ανασφάλιστους κ οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1.
Τις ευχαριστούμε ολόψυχα κ σας καλούμε όλους να ενισχύσετε την προσπάθεια καλού σκοπού.

Το SYROS RUN το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Σύρου, φέτος στο φιλανθρωπικό του κομμάτι αφιερώνεται στον Νεανικό Διαβήτη.

Με τίτλο Η Σύρος τρέχει για το Διαβήτη η
Μάγδα Σταυροπούλου και η Νατάσα Ανδριοπούλου με την ευγενική χορηγία της εταιρείας
Υιοι Ιωσηφ Ρούσσου ΟΕ 

εκτύπωσαν μπλουζάκια , στοιχίζουν 3 ευρώ και τα χρήματα θα αποδοθούν στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ) για του γονείς που δεν έχουν τη χρηματική δυνατότητα να αγοράσουν αναλώσιμα υλικά για τα παιδιά τους που πάσχουν από νεανικό Διαβήτη.

Γράφουν οι ίδιες στην σελίδα τους στο διαδίκτυο:
“Σας ενημερώνουμε ότι έχει αρχίσει η διανομή των πρώτων παραγγελιών για τα μπλουζάκια μας.
Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα δεχθούμε επιπλέον παραγγελίες μέσω inbox ή τηλεφωνικά μέχρι την Πέμπτη 6/6/2019 έως τις 22:00μμ , προκειμένου να παραληφθουν εγκαίρως για τον αγώνα. Τυχόν υπόλοιπα στοκ θα διατίθενται από τη γραμματεία της διοργάνωσης που θα βρίσκεται στην πλατεία Μιαουλη από την Τετάρτη 12/06. Ευχαριστούμε!

Μάγδα Σταυροπούλου τηλ.6970581641 Νατάσα Ανδριοπούλου τηλ. 6944226665″

“Ολοι για έναν & ένας για όλους”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.