Ένα κορίτσι τεσσάρων ετών χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά σου!

890

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για τη Μαρίνα, που παλεύει να κερδίσει τη ζωή της.

H Μαρίνα είναι τεσσάρων ετών. Η Μαρίνα χτυπήθηκε στα πρώτα της χρόνια από τον καρκίνο. Ενα μωρό, προτού προλάβει να συστηθεί με τη ζωή δίνει μάχη για τη ζωή. Μέχρι σήμερα μετρά δύο χειρουργικές επεμβάσεις αφαίρεσης όγκων. Την τελευταία την έκανε πριν από περίπου δέκα μήνες, τον περασμένο Αύγουστο, προκειμένου να της αφαιρεθεί ένας όγκος από το κεφάλι. Προτού συμπληρωθεί χρόνος, η Μαρίνα έμαθε ότι πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Μια επέμβαση την οποία οι γιατροί στα ελληνικά νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε δεν αναλαμβάνουν, επειδή εκτιμούν ότι ο οργανισμός της Μαρίνας δεν θα αντέξει την φθορά ενός νέου χειρουργείου σε τόσο μικρό διάστημα χρόνου.

Κάπως έτσι, οι γονείς της Μαρίνας βρέθηκαν με μόνη επιλογή να ταξιδέψουν στην Γερμανία, στο Ροστόκ προκειμένου να βρεθούν σε μια κλινική της οποίας οι γιατροί αναλαμβάνουν την ευθύνη μιας τέτοιας επέμβασης με την αισιοδοξία ότι θα βγουν από το χειρουργείο με την Μαρίνα ζωντανή και “καθαρή”.

Για να φτάσουν εκεί, οι γονείς της Μαρίνας πρέπει να καταφέρουν να υπερπηδήσουν το εμπόδιο που τους βάζει η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί στον καιρό της περιπέτειας του τετράχρονου κοριτσιού. Εχουν ξεπεράσει την “δίνω ό,τι έχω και δεν έχω για να σωθεί το παιδί μου” εποχή. Για να τα καταφέρουν, πρέπει να συγκεντρώσουν 35.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν τα κόστη του χειρουργείου και της νοσηλείας της Μαρίνας. Εδώ είναι που μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι, εγώ κι εσείς.

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Η Μαρίνα πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο την ερχόμενη Πέμπτη, στις 27 Ιουνίου, προκειμένου να χειρουργηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου. Με απλά λόγια, η οικογένεια πρέπει να έχει συγκεντρώσει τα χρήματα στη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων – πέντε ημερών. Με απλά λόγια, η οικογένεια ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα.

Είμαι πατέρας ενός κοριτσιού που κοντεύει να συμπληρώσει τέσσερα χρόνια ζωής. Δεν μπορώ να με φανταστώ στη θέση του Στέλιου, του πατέρα της Μαρίνας. Θα ‘θελα τόσο πολύ να μη το ζει η Μαρίνα του αυτό που ζει. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τον βοηθήσουμε να της δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τη ζωή. Θέλω πολύ να πιστεύω ότι η δική μας αλληλεγγύη θα δώσει στην οικογένεια την οικονομική και την ψυχική δύναμη προκειμένου να καταφέρει να υποστηρίξει τη Μαρίνα σε αυτό τον αγώνα. Θέλω πολύ να πιστέψω ότι αυτό το μωρό θα κερδίσει τη ζωή του. Και ευχαριστώ προκαταβολικά οποιονδήποτε ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού:

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός λογαριασμού: 835/341934-75

Δικαιούχος: Αθανασόπουλος Στυλιανός του Ιωάννη.

ΙBAN Λογαριασμού: GR3301108350000083534193475

SWIFT Τράπεζας: (BIC) ETHNGRAA

Καστρί Φθιώτιδας, ΤΚ. : 35011

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.