ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

133

3 μόλις υλικά για ένα τόσο δροσερό και κομψό γλύκισμα. Πολύ ελαφρύ και δροσερό ζελέ που θα φτιάξετε σε 3 μόλις λεπτά και μετά θα το σερβίρετε σαν επιδόρπιο μετά από ένα δείπνο ή θα το απολαύσετε μετά από ένα μεσημεριανό υπνάκο.  Ξέρετε, από αυτούς τους κλεφτούς, τους καλοκαιρινούς…

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 φάκελο ζελέ κεράσι του εμπορίου
  • 250ml γάλα καρύδας πολύ κρύο
  • Φρέσκα κεράσια για τη διακόσμηση

Εκτέλεση

  1. Διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 200ml καυτό νερό.
  2. Προσθέτετε το γάλα της καρύδας (είναι καλύτερα να το έχετε από την προηγούμενη στο ψυγείο) και ανακατεύετε καλά.
  3. Μοιράζετε το μίγμα σε 4 ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει και να πήξει καλά το ζελέ.
  4. Σερβίρετε τα διακοσμώντας με ολόκληρα κεράσια.

written by Ιωάννα Σταμούλου

Είμαι η Ιωάννα Σταμούλου και είμαι καλά όταν μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές για γλυκά –κυρίως- αλλά και φαγητά που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς εύκολα στο δικό σας σπίτι με επιτυχία, μικρά μυστικά της κουζίνας μου, γαστρονομικές εμπειρίες από ταξίδια, πρόσωπα, πράγματα και προϊόντα που αγαπώ. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς.

Πηγή:https://sweetly.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.