Έκκληση για να βρεθεί φάρμακο για 20χρονο με καρκίνο – Ας βοηθήσουμε όλοι μας

2223

Έκκληση να βρεθεί το φάρμακο BLEOΜΥCIN απευθύνει το Win Cancer καθώς χρειάζεται άμεσα για τη θεραπεία ενός 20χρονου παιδιού με αιματολογικό καρκίνο. Το Win Cancer δημοσίευσε την έκκληση μέσω Facebook και ζητάει τη βοήθεια όλων μας.

Αυτό είναι το φάρμακο που ζητείται

Αυτό είναι το κείμενο της έκκλησης

Έκκληση να βρεθεί το φάρμακο BLEOMYCIN. Πρόκειται για την θεραπεία αιματολογικών καρκίνων και αφορά παιδί 20 ετών. Παρακαλώ θερμά οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί το φάρμακο που τα νοσοκομεία δηλώνουν έτσι απλά ότι τελείωσε. Η θεραπεία έπρεπε να έχει γίνει χθες στην ώρα της και ο ασθενής δεν ειδοποιήθηκε καν, πήγε να κάνει θεραπεία και το φάρμακο δεν υπάρχει. Θερμή παράκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει το φάρμακο να συνεχιστεί η θεραπεία.


Προσοχή έκκληση να βρεθεί φάρμακο 
Σας παρακαλούμε κοινοποιήστε!
Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ BLEOMYCIN ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΌΝΟΜΑ BLEOCIN!!!!! 
ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΥΣΊΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΚΊΝΩΝ, ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΑΦΟΡΆ ΠΑΙΔΊ ΕΤΩΝ 20!!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΘΕΡΜΆ ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΆΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ ΌΤΙ ΤΕΛΕΊΩΣΕ!!! Η ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΚΑΝ, ΠΉΓΕ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΆΡΜΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!!!! ΘΕΡΜΉ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΣΕ ΌΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΆΡΜΑΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ Η ΘΕΡΑΠΕΊΑ!!!! ( οποίος θέλεις λεπτομεριες κλπ στην διάθεση του)

Πηγή:https://www.infowoman.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα για μία ανάρτηση Θέλω να ρωτήσω που Έχετε ανεβάσει Όσον αφορά το 20χρονο παιδί που χρειάζεται ένα αντιβιοτικό φάρμακο και δεν βρίσκεται στα νοσοκομεία το φάρμακο έχει χαμηλό κόστος Γιατί δεν το ψάχνουν μέσα από κάποιους site για να γίνει η παραγγελία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.