Μετά τον σεισμό της Παρασκευής, αγαπάμε πολύ περισσότερο τους εργαζομένους στις Μ.Ε.Ν.Ν.

738

Ο σεισμός που ταρακούνησε την Αττική το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έκανε τους κατοίκους των πόλεων να πεταχτούν από τα σπίτια τους και τους εργαζομένους από τα γραφεία τους.

Ορισμένοι, ωστόσο, εργαζόμενοι έμειναν ακλόνητοι στις θέσεις τους. Τα επαγγέλματά τους άλλωστε, είναι νευραλγικής σημασίας.

Ένα τέτοιο επάγγελμα είναι και αυτό των νοσοκόμων και των εργαζομένων στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (Μ.Ε.Ν.Ν.)

Ένας μαιευτής σε Μ.Ε.Ν.Ν. έγραψε, μάλιστα, το πιο όμορφο και αληθινό tweet για τον σεισμό της Παρασκευής και εμείς ήδη τον αγαπάμε περισσότερο.

Διαβάστε το tweet που έγινε viral

Christoforos Andreou   @chrisand77

Εμάς που δεν τρέχαμε πανικόβλητοι σε διαδρόμους για να βγούμε στον προαύλιο χώρο αλλά καθίσαμε μέσα στην εντατική, δίπλα στα προωράκια,να μας αγαπάτε λιιιιιιιιγο παραπάνω. #σεισμος#ολα_καλα_και_προχωραμε1,4403:59 PM – Jul 19, 2019Twitter Ads info and privacy274 people are talking about this

Φυσικά, οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του ήταν γεμάτες θετικά σχόλια και… αγάπη, καθώς όλοι αναγνωρίζουμε την αξία της προσφοράς των νοσηλευτών, των γιατρών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια

Πηγή:https://www.infokids.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.