4 τρόποι Το Οικογενειακό Δικαστήριο αποτυγχάνει να προστατεύσει τις γυναίκες κατά τη διάρκεια διαζυγίου υψηλής σύγκρουσης

431

Το διαζύγιό μου ήταν συγκρατημένο σε σύγκριση με μερικούς. Δεν υπήρχαν εγχώρια ζητήματα κακομεταχείρισης, δεν υπήρχαν θέματα μάχης επιτήρησης. πήγαμε τους ξεχωριστούς τρόπους μας χωρίς να κάνουμε σωματική βλάβη. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις συναισθηματικές βλάβες, αλλά όπως έμαθα το Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου είναι άρρηκτα εξοπλισμένο για να χειριστεί τη σύγκρουση που δημιουργείται όταν ένας άνθρωπος έχει διαταραχή προσωπικότητας ή είναι κακή για να χρησιμοποιήσει το σύστημα για να τιμωρήσει την πρώην του.

Στην πραγματικότητα, θεωρώ ότι το Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου είναι κακώς εξοπλισμένο για να προστατεύσει όποιον διαζυγίου είναι υψηλός. Δικαστές, δικηγόροι, ψυχολόγοι και άλλοι αρμόδιοι δικαστές προσωπικό ΠΡΟΣΟΧΗ το διαζύγιο είναι ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους και όταν δεν στερούνται τις δεξιότητες για την υποστήριξη της ευγένειας. Αυτό που παίρνετε είναι οι μελαγχολίες και η στάση ότι εάν ασχολείσαι με έναν πρώην που δημιουργεί σύγκρουση, πρέπει να παίζετε και έναν ρόλο στη σύγκρουση.

Εάν είχα ένα δολάριο για κάθε άνθρωπο που έχω ακούσει και δούλεψα και που αισθάνθηκα απογοητευμένος από το Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου, θα έπαιρνα ένα νέο ζευγάρι Manolo Blahniks.

Πώς το οικογενειακό δικαστήριο δεν προστατεύει τις γυναίκες.

  1. Προσβολή του δικαστηρίου: Εάν ένας άνδρας δεν καταβάλλει την υποστήριξη του παιδιού ή αναιρεί ένα μέρος του δικαστικού διαταγτικού διαζυγίου, υπάρχει η δυνατότητα να «υποβάλει αίτηση στο δικαστήριο για περιφρόνηση». Το μόνο πρόβλημα, θα σας κοστίσει έξοδα δικηγόρου το πράττει και σπάνια είναι υπεύθυνος ο κατηγορούμενος όταν βρίσκεται “σε περιφρόνηση”.

Στα χρόνια που εργάστηκα στη βιομηχανία διαζυγίου, δεν έχω ακούσει μια ιστορία στην οποία ένας προκλητικός, περιφρονημένος άνθρωπος, θεωρήθηκε υπεύθυνος από έναν δικαστή. Εάν είστε μητέρα που εξαρτάται από την υποστήριξη παιδιών, θα βρείτε πολύ λίγη προστασία από το Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου.

  1. Συντριβή Χρηματοοικονομικών Εξόδων: Αν έχετε εμπλακεί σε μάχη επιμέλειας ή σε υψηλό διαζύγιο σύγκρουσης, θα βρείτε μικρή ή καμία νομική υποστήριξη από το Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου. Ειδικά αν βρίσκεστε σε ένα “είπε, είπε” κατάσταση που αυξάνει το χρόνο που απαιτείται για τη διαδικασία διαζυγίου. Οι δικαστές έχουν λίγη υπομονή για όσους κηρύσσουν τους δικούς τους καταλόγους και διαζυγίου δικηγόρους που ευδοκιμούν για την παράταση της σύγκρουσης για να εμπλουτίσουν την πρακτική τους δεν κάνουν τίποτα παρά να ενθαρρύνουν τη σύγκρουση.
  2. Το Καλύτερο Συμφέρον των Παιδιών: Το Οικογενειακό Δικαστήριο δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τα δικαιώματα και των δύο γονέων, τα οποία με τη σειρά του υποτίθεται ότι θα προστατεύσουν τα δικαιώματα του παιδιού. Αυτή η έννοια πρέπει να είναι προς το καλύτερο συμφέρον του παιδιού, δεδομένου ότι επικεντρώνεται στα δίκαια δικαιώματα και για τους δύο γονείς. Αλλά, πώς διαχωρίζετε “δίκαια” ένα παιδί;

Οι μάχες επιτήρησης λαμβάνουν χώρα όταν ένας γονέας αισθάνεται ότι είναι καλύτερα εξοπλισμένος για τη φροντίδα των παιδιών από τον άλλο γονέα. Τα άτομα με διαταραχές της προσωπικότητας θα χρησιμοποιούν το Σύστημα Οικογενειακών Δικαστηρίων για την κατάχρηση ενός πρώην συζύγου που αφήνει τα παιδιά ως παράπλευρα θύματα.

Οι δικαστές είναι απασχολημένοι, σκεπτικιστές που έχουν γεμάτες dockets και ελάχιστη ανοχή για τους διαμαρτυρόμενους γονείς ή τον πατέρα που έχει διαταραχθεί στην προσωπικότητα. Ανησυχούν περισσότερο να πάρουν μια υπόθεση “λυθεί” και να ξεκαθαρίσουν την κατάστασή τους από το να πάρουν το χρόνο που χρειάζεται για να ξεχωρίσουν το γεγονός ή τη μυθιστοριογραφία και τελικά, κάνοντας αυτό που είναι πραγματικά “το καλύτερο συμφέρον των παιδιών”.

  1. Περιπτώσεις οικιακής κατάχρησης: Οι χρήστες καταχρήσεων χρησιμοποιούν το δικαστήριο
  2. να ασκήσει έλεγχο επί πρώην συζύγου. Χειρίζονται δικηγόρους και δικαστές που καταλήγουν να παίζουν ρόλο στην περαιτέρω βλάβη που υφίσταται η πρώην σύζυγος και τα παιδιά που γεννήθηκαν από τα ζευγάρια. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που ορκίζονται τα δικαστήρια για να προστατεύσουν!

 
Όταν μια μητέρα, ο γονέας που πιθανότατα κάνει κατηγορίες για κακομεταχείριση του ίδιου ή των παιδιών της, εισέρχεται στο Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου και οι κατηγορίες της για οικιακή κατάχρηση αντιμετωπίζονται με καχυποψία και ήταν η εμπειρία μου ότι οι δικαστές δεν θέλουν να την ακούσουν.

Πολλές μητέρες είναι συντονισμένες και έχουν βρεθεί στο κρύο με λίγους πόρους επειδή το Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου θα ακούσει μάλλον μια ιστορία συνεργασίας … το “ευτυχισμένο διαζύγιο” παίρνει πολύ περισσότερη προσοχή από το υψηλό διαζύγιο σύγκρουσης. Μετά από όλα, τα ευτυχισμένα διαζύγια, όσοι έχουν μικρή ή καθόλου σύγκρουση είναι γρήγοροι και εύκολοι για έναν δικαστή να τρέχει μέσω του δικού του / της δελτίου.

Τελικές σκέψεις:

Ακολουθεί ένα παράδειγμα από την προσωπική ιστορία με το Σύστημα Οικογενειακού Δικαστηρίου σχετικά με τον τρόπο προβολής των γυναικών αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας. Έχω έναν φίλο που είναι δικηγόρος διαζυγίου. Έχει ενημερωθεί για τα θέματα του διαζυγίου μου που κράτησαν τον πρώην σύζυγό μου και εγώ μέσα και έξω από το δικαστήριο εδώ και επτά χρόνια. Ξέρει πόσες φορές αψήφισε τη συμφωνία διαζυγίου μας και ποια είναι η παραίνεση μου για τα παιδιά και εγώ.

Πρόσφατα δημοσίευσα ένα σχόλιο σε μια συζήτηση στο Facebook που είχε σχετικά με κάτι που είχε συμβεί στο τοπικό Οικογενειακό Δικαστήριο. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που έχω συμμετάσχει σε αυτό το συγκεκριμένο δικαστικό σύστημα, αλλά, λόγω του επαγγέλματός μου, παραμένω περίεργος για τις αλλαγές.

Όταν την αμφισβήτησα για το θέμα, ρωτώντας για τα ονόματα και τα στοιχεία που μου απάντησε λέγοντας: “Παρακαλούμε Cathy, μην ανακατεύετε το δοχείο.” Ανακατέψτε το δοχείο; Η πεποίθησή της ότι είμαι ένας αναδευτήρας ποτών βασίζεται στο γεγονός ότι ο πρώην ηθοποιός μου αντέκρουσε κάθε πτυχή του τελικού διατάγματος διαζυγίου μας και υπέβαλα αναφορές για περιφρόνηση για να τον θεωρήσω υπεύθυνο. Είμαι ο κακός για την κράτηση του υπεύθυνου!

Στα μάτια του φίλου μου, είμαι κάποιος που ανακάμπτει την κατσαρόλα ή κάνει κύματα επειδή περίμενα ένα σύστημα που έχει συσταθεί για να προστατεύσει τα παιδιά μου και εγώ, για να μας προστατεύσει πραγματικά. Είχα την τόλμη να χρησιμοποιήσω το σύστημα με τον τρόπο που είχε ρυθμιστεί για να χρησιμοποιηθεί. Και λόγω αυτού, βλέπω με πιο αρνητικό τρόπο το άτομο που αψήφισε τις εντολές του δικαστή, κακοποίησε συναισθηματικά τα παιδιά του και προκάλεσε εκείνους που άφησε πίσω του ακραίες οικονομικές και συναισθηματικές δυσκολίες.

Κατώτατη γραμμή, το σύστημα οικογενειακού δικαστηρίου μας αποτυγχάνει προστατεύοντας όσους χρησιμοποιούν το σύστημα, καθώς το σύστημα σχεδιάστηκε για χρήση. Αν είστε μητέρα που προσπαθείτε να προστατέψετε τα παιδιά σας, τα περιουσιακά σας στοιχεία ή τα νόμιμα δικαιώματά σας μέσω του Family Court System, τα χαρτιά στοιβάζονται εναντίον σας.

BY CATHY MEYER, MCC

Σχετικά με τον Συγγραφέα
Cathy Meyer, MCC
Η Cathy είναι Master Coach Certified Relationship Coach και πιστοποιημένος Γάμος Εκπαιδευτικός. Είναι επίσης ο διαχειριστής του DivorcedMoms.com. Για 11 χρόνια, η Cathy ήταν η εμπειρογνωμόνων dki.me στο διαζύγιο υποστήριξη όπου κάλυψε όλες τις πτυχές της διαδικασίας διαζυγίου. Και στον ελεύθερο χρόνο της blogs για το διαζύγιο κατακόρυφο του Read More

Πηγή:https://divorcedmoms.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.