Για όλα φταίει η μάνα

1137

Η ομοφυλοφιλία είναι μεταδοτική. Όχι όμως σαν τη γρίπη που όταν φταρνίζεσαι σκορπάς τα μικρόβια και μεταδίδεις την ασθένεια στον άλλο. Μεταδίδεται διά της σεξουαλικής πράξης, αλλά όχι όπως το AIDS. Και δεν είναι ένας ιός που δεν μπορείς να τον αποφύγεις. Όσες προφυλάξεις και να πάρεις, θα έρθει να σε βρει. Την ομοφυλοφιλία μπορείς να την ανακόψεις. Όχι το ίδιο το άτομο, αλλά η μάνα του. Όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε αυτήν. 


 Με απλά λόγια, αν κάνει πρωκτικό σεξ όσο κυοφορεί, και της αρέσει (το κλειδί της υπόθεσης είναι εδώ), τότε το παιδί θα γίνει ομοφυλόφιλο ψάχνοντας το είδος της απόλαυσης που ένιωσε τότε η μητέρα του. Κι αυτό αφορά προφανώς τα αγόρια.

Σίγουρα θα έχει και για τα κορίτσια απαντήσεις η Εκκλησία της Κύπρου, αλλά ακόμα δεν τις αποκάλυψε.

Γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε όσους παρακολουθούν τις ομιλίες του μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, άμα το ανακοινώσει να μας ενημερώσουν και εμάς, να μην παραμένουμε στο σκοτάδι.
Κι ενώ ο μητροπολίτης Μόρφου κατέληξε πέραν πάσης αμφιβολίας εξού και μεταφέρει το φως της γνώσης στο ποίμνιο, οι επιστήμονες ακόμα το ψάχνουν: Ο σεξουαλικός προσανατολισμός οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες, σε κοινωνικούς, καθορίζεται από ορμόνες, είναι ένα μείγμα αυτών ή άλλων παραγόντων; 
Ο Φρόιντ κάπως το είχε ψυλλιαστεί μιλώντας για το ασυνείδητο, αλλά άθρησκος ως ήταν, δεν μπορούσε να εντοπίσει επακριβώς την αιτία. Ένα αιώνα μετά τον θάνατο του, όμως, ο μητροπολίτης Μόρφου, αυτοδίδαχτος, χωρίς επιστημονική κατάρτιση σε τέτοιου είδους ζητήματα, εντόπισε την αιτία του κακού. Για κάποιες στιγμές απόλαυσης λοιπόν -παρά φύσης απόλαυση- οι γυναίκες καθορίζουν τον ρου της ιστορίας. 
Δεν φτάνει που άμα τα γεννήσουν τα παιδιά τρέχουν ξοπίσω τους, τσακώνονται με τους δασκάλους για το βαθμό τους, αργότερα με τους διοικητές των στρατοπέδων και άμα λάχει και με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων, οι μανάδες καθορίζουν ακόμα και τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους, πριν ακόμα τα φέρουν στον κόσμο.

Εκεί που το έμβρυο κοιμάται αμέριμνο σαν ψαράκι στη γυάλα, κάποιοι περίεργοι κραδασμοί το ταρακουνάνε και του αλλάζουν συθέμελα τη ζωή. 
Εκτός από τον Φρόιντ κι ο σύζυγος το υποψιαζόταν. «Τον έκανες σαν τα μούτρα σου», όλο της καταλόγιζε. «Εσύ φταις, μαμμόθρεφτο τον έκανες». Τώρα όχι μόνο δικαιώνεται, αλλά έχει ακόμα κάτι να της καταλογίζει: «Είπαμε να το κάνουμε, αλλά όχι να το απολαμβάνεις κιόλας». 

[email protected]  Χρυστάλλα Χατζηδημητρίου

Πηγή:http://www.philenews.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.