ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ επιστρέφουν και δίνουν την απάντηση τους.

2099

 Ο Δημήτρης Αντωνίου μετά τη φοβερή ανάρτηση του από Ιουλίου 7 Ιουλίουεπανέρχεται σήμερα στην προσωπική του σελίδα με δεύτερη .

Άραγε ,η κοινωνική παιδεία, ο σεβασμός σαν έννοιες μετά από τόσα “χαστούκια¨που τρώμε σαν λαός ειδικά τα τελευταία 9 χρόνια , δεν μας λένε κάτι σαν έννοιες, σαν λέξεις;Δεν τις ξέρουμε;

Διαβάστε την νέα ανάρτηση του Δημήτρη :

‘ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ’‘ επιστρέφουν και δίνουν την απάντηση τους.

Τους ζητήσαμε να μάθουν στα παιδιά τους πως αυτός ο εξοπλισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παιχνίδι αλλά απαραίτητο μηχάνημα που δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να χαρούν το θαλασσινό νερό.

Κάποιοι όμως κατάλαβαν ότι πρέπει να μάθουν στα παιδιά τους πως να παίζουν καλύτερα με τον εξοπλισμό αυτό. Όπως αύριο που θα μεγαλώσουν θα ξέρουν πως να ”παίζουν” με τις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ και τις ράμπες στα πεζοδρόμια και τις τουαλέτες ΑμεΑ σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους και πάει λέγοντας….

Αγαπητοί γονείς ΔΕΝ θα σας κάνουμε τη χάρη. Για κάθε παιδί που του τα μαθαίνετε στραβά εμείς θα το ”’φωνάζουμε” σε άλλα δέκα !

Παιχνίδι χωρίς σεβασμό στον άλλον, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΧΝΊΔΙ.
Χαρά εις βάρος άλλων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ. 
Μαθαίνω να παίζω σήμερα
Για να ξέρω πως να ζήσω αύριο”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.