Μάθημα ευαισθησίας και αλληλεγγύης..

957

To 3o Dellagrazia Run ολοκληρώθηκε την Κυριακή εκπέμποντας πλούσια φιλανθρωπικά και κοινωνικά μηνύματα τα οποία οι διοργανωτές φρόντισαν να τα προβάλλουν με την ελπίδα ότι θα συγκεντρωθούν χρήματα για την δημιουργία παιδικής χαράς για τα ΑΜΕΑ. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που η Σύρος πρωτοπορεί σε θέματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης.

Στο περιθώριο λοιπόν όλης αυτής της φορτισμένης από συναισθήματα και ευαισθησία εκδήλωσης ήλθε να προστεθεί και η συμπεριφορά του συμπολίτη μας αθλητή και μέλους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Δρομείς Σύρου» Ισίδωρου Παλαμάρη που σε όλα τα ανηφορικά κομμάτια της μεγάλη διαδρομής των 13,5 χιλιομέτρων   έσπρωχνε το αναπηρικό καροτσάκι του συναθλητή του Νίκου Ρούσσου βοηθώντας τον να ολοκληρώσει τον αγώνα αδιαφορώντας για την δική του προσωπική διάκριση.

Επειδή συνηθίζω να παρακολουθώ την προσπάθεια των αθλητών από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό που έκανε ο Ισίδωρος Παλαμάρης ήταν ιδιαίτερα κουραστικό λαμβάνοντας υπόψη ότι η συγκεκριμένη διαδρομή είχε αρκετά ανηφορικά κομμάτια.

Συγκινητική η στιγμή που οι δυο φίλοι τερμάτιζαν και ο μεν Ισίδωρος Παλαμάρης έδειχνε τον Νίκο Ρούσσο για την ψυχική δύναμη που διαθέτει μετά το ατύχημα που τον καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι και ο Νίκος Ρούσσος ανταπέδιδε τα εύσημα στον φίλο του για την αστείρευτη ευαισθησία του.


Του Αντώνη Σολάρη


t

Πηγή:https://sportcyclades24.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.