Έκκληση για βοήθεια

321

Στο Δήμο Λυκόβρυσης –Πεύκης υπάρχει μονογονεϊκή οικογένεια που ζει σε τραγικές συνθήκες.

Μητέρα, γιαγιά και δύο ανήλικα παιδιά με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το ένα παιδί ηλικίας δημοτικού με σοβαρό πρόβλημα ζαχαροδιαβήτη και το δεύτερο βρέφος με σοβαρότατα κινητικά προβλήματα και προβλήματα στην ανάπτυξη του.

Η μητέρα δεν μπορεί να εργαστεί διότι το μωρό είναι πλήρως υποστηριζόμενο και χρειάζεται άνθρωπο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Η οικογένεια προσπαθεί να αντεπεξέλθει με τη σύνταξη της γιαγιάς.

Εδώ και λίγες μέρες η ΔΕΗ απειλεί με διακοπή του ρεύματος και έκρινε την οικογένεια ως ανεπιθύμητο πελάτη διότι δεν μπορεί να αποπληρώσει το λογαριασμό που ανέρχεται σε ύψος 1500 ευρώ .

Η οικογένεια χρειάζεται άμεση υποστήριξη τόσο για τη ΔΕΗ όσο και για την ειδική διατροφή του παιδιού με το διαβήτη σοβαρότατης μορφής, όσο και για το μωρό που χρειάζεται φυσιοθεραπείες καθώς και διάφορες άλλες ιατροφαρμακευτικές παροχές .

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί τους πολίτες, τους φίλους και όποιον άλλον μπορεί να ευαισθητοποιηθούν για άλλη μια φορά και να απλώσουν ένα χέρι βοηθείας, προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας.

Παρακαλούμε θερμά όποιος θέλει να βοηθήσει να επικοινωνήσει με το Σύλλογο Γυναικών μέσω της σελίδας μας στο διαδίκτυο.

ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΤΕ:

( Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης )


Ευχαριστούμε θερμά και εκ των προτέρων όσους θα συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, αν είμαστε όλοι μαζί, το λίγο του καθενός θα γίνει ελπίδα και ζωή για αυτούς που έχουν ανάγκη και ειδικά για τα δύο μικρά παιδιά.


Παρακαλώ κοινοποιήστε.


Εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης
Γεωργία Χαλαζωνίτου
Γραμματέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.