Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα από το Μουσικό Σχολείο Σερρών

251

Aντιγράφουμε από το προφίλ του Konstantinos Mpourxas Ειναι κι αυτοί οι μαθητές που κουβαλούν στους ώμους τους την ελπίδα για ενα καλύτερο και ανθρώπινο αύριο. Tο Μουσικό Σχολείο Σερρών καλωσορίζει τα προσφυγόπουλα που φοιτούν στο σχολείο. Τη γιορτή υποδοχής ετοίμασαν μαθητές και μαθήτριες με εκπ/κούς του ΜΣΣ. Στο πρώτο μέρος του βίντεο τραγουδούν και παίζουν παιδιά του σχολείου. Στο δεύτερο προσφυγόπουλο ερμηνεύει τραγούδι του τόπου του. Αυτές τις εκδηλώσεις μην περιμένεις να τις δείξουν τα αστικά ΜΜΕ ….δεν τους βολευει να τις δείξουν. Τα αστικά ΜΜΕ σπέρνουν έντεχνα τον ρατσισμό και την ξενοφοβία και μετά κάνουν τον Αλεκο και φωναζουν τον γατο στα κεραμιδια.

Ειναι κι αυτοί οι μαθητές που κουβαλούν στους ώμους τους την ελπίδα για ενα καλύτερο και ανθρώπινο αύριο Το Μουσικό Σχολείο Σερρών καλωσορίζει τα προσφυγόπουλα που φοιτούν στο σχολείο. Τη γιορτή υποδοχής ετοίμασαν μαθητές και μαθήτριες με εκπαιδευτικούς του ΜΣΣΣτο πρώτο μέρος του βίντεο τραγουδούν και παίζουν παιδιά του σχολείου. Στο δεύτερο προσφυγόπουλο ερμηνεύει τραγούδι του τόπου του.Αυτές τις εκδηλώσεις μην περιμένεις να τις δείξουν τα αστικά ΜΜΕ ….δεν τους βολεύει να τις δείξουν ..Τα αστικά ΜΜΕ σπέρνουν έντεχνα τον ρατσισμό και την ξενοφοβία και μετά κάνουν τον Αλέκο και φωνάζουν σαν τον γάτο στα κεραμίδια..( Στο δεύτερο βίντεο εδω .. διαδήλωση του ίδιου Σχολείου για καλύτερες σπουδές https://www.facebook.com/konstantinos.Mpourxas/videos/10215832529305573/ )

Gepostet von Konstantinos Mpourxas am Donnerstag, 7. November 2019

531

Διαβάστε περισσότερα:http:// https://www.kar.org.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.