ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ

604
https://www.gennaiapaidia.gr

Στηρίζω τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με Αναπηρία
Η ΕΛΕΠΑΠ, διενεργεί και φέτος Λαχειοφόρο Αγορά με πλούσια δώρα!

Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, προσφέρουμε θεραπευτικά, παιδαγωγικά και ιατρικά προγράμματα σε παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες. Μέσα από τα 6 παραρτήματά μας, βοηθάμε τα Γενναία μας Παιδιά, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, «Βήματα Ζωής».

Υπολογίζουμε στην δική σας πολύτιμη βοήθεια, για να στηρίξουμε οικονομικά τις απαραίτητες θεραπείες των Γενναίων Παιδιών μας.
Ακόμη και ένας λαχνός αρκεί. Για να προσφέρετε ελπίδα στα παιδιά με αναπηρία και αναπτυξιακές δυσκολίες. Κάθε μέρα είναι πρόοδος. Κάθε μέρα επιμένουν, και προσπαθούν, και μπορούν. Να έχουν μία καλύτερη ζωή, με τη βοήθειά σας.

Ο κατάλογος περιέχει κάθε χρόνο πλούσια δώρα, ευγενική προσφορά των χορηγών μας.
Λάβετε μέρος στη Λαχειοφόρο μας, και κερδίστε μεγάλα δώρα!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΩΡΩΝ

Μπείτε στο παρακάτω link και αγοράστε τους λαχνούς που επιθυμείτε:https://www.gennaiapaidia.gr/laxeioforos?fbclid=IwAR37OyQEzmucYtZWZPmeRA3hJAWLK_gvtGvL_zq5HPZ-FEGWMRUFhq6IKXA


Τα έσοδα από την πώληση των λαχνών, θα αξιοποιηθούν σε καινοτόμα
θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα για τα Γενναία Παιδιά μας.
Ημερομηνία κλήρωσης Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020.

Η ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, εδώ και πάνω από 80 χρόνια, παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης, σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες. Ο οργανισμός τους προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση. Παράλληλα πλαισιώνει και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις οικογένειές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.