Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2020)..

911
ELLAS SYROU 1929

Η ανακοίνωση της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ για τα ημερολόγια που θα διατεθούν σε λίγες ημέρες…

Γιορτινές ημέρες και το σωματείο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο μας. Σε διαθεσιμότητα θα βρίσκονται από την Δευτέρα (16/12) τα ημερολόγια της ομάδας μας για το έτος 2020. Στήριξε την Ελλάς Σύρου, στήριξε την προσπάθεια του ΕΜΕΙΣ, στήριξε τις γυναίκες που αγωνίζονται με τον καρκίνο του μαστού.

Η ομάδα μας στέκεται στο πλευρό του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ και βάζει ένα μικρό λιθαράκι στην στήριξη αυτής της προσπάθειας, για την καταπολέμηση του Καρκίνου του μαστού. Πάρε και εσύ το ημερολόγιο του Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ για το νέο έτος, ενίσχυσε τις προσπάθειες της ομάδας μας, ενώ παράλληλα δώσε χαρά και σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη στήριξή της στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού που είναι ανασφάλιστες και με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Είναι μη κερδοσκοπικός φορέας στην Ελλάδα ο οποίος, όχι μόνον παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, αλλά κυρίως αντιμετωπίζει τη νόσο και υποστηρίζει την θεραπεία ασθενών με καρκίνο του μαστού οι οποίοι ανήκουν σε οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Το ημερολόγιο έχει κόστος 8 ευρώ, εκ των οποίων 1 ευρώ από κάθε κομμάτι θα διατεθεί στο ΕΜΕΙΣ για την καταπολέμηση του καρκίνου του Μαστού.

Τα σημεία πώλησης των λαχνών είναι τα εξής:
Cafe bar UNIQUE (πλατεία Μιαούλη)
Cafe bar SEVERO (παραλία Ερμούπολης)
Φαρμακείο ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ (έναντι ΙΚΑ-έναντι Νοσοκομείου)
Κουζούπης Ιωάννης-Περίπτερο, ψιλικά, τσιγάρα, περιοδικά (Ελευθερίου Βενιζέλου 4-Πρώην Ερμού)
Κέντρο ορθοπεδικών και ιατρικών προϊόντων ΛΥΓΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (έναντι νοσοκομείου)Ο ΑΠ.Ο Ελλάς Σύρου ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τους χορηγούς της ομάδας, τον φωτογράφο Στέφανο Μαμίδη για την δωρεάν φωτογράφιση και το olympic club για την προσφορά του αθλητικού υλικού.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 1929 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.