Ο Β. Μαρινάκης κάλυψε ολόκληρο το ποσό αποκατάστασης για τη Μυρτώ!

2227
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοηθάει κάποιον συνάνθρωπο. Και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Όπως αποκαλύφθηκε από το περιβάλλον της, ο Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά τη Μυρτώ, αυτή τη φορά μέσω του ιδιοκτήτη του. Ο Νίκος Γαβαλάς έκανε repost τις ευχαριστίες προς τον Β. Μαρινάκη αλλά και την αποκάλυψη πως το ποσό των 20.000 που απαιτούταν για τη διαδικασία αποκατάστασης της Μυρτούς στο εξωτερικό, καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον μεγαλομέτοχο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ!

Διαβάστε το post, όπως το αναπαρήγαγε ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού:

«Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος.

Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ».

Νίκος Γαβαλάς Μυρτώ Μαρινάκης

Πηγή:https://fws.gr/

S

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.