ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τα μέτρα για τους αστέγους ― Σε ποιο τηλέφωνο καλείτε

442
//parallaximag.gr

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης θέτει σε ετοιμότητα σχέδιο μέτρων επείγουσας φροντίδας αστέγων της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η περίοδος του ψύχους, από τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα: Οι άστεγοι θα μπορούν να προσέρχονται και να παραμένουν στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) μέχρι τις 8 το βράδυ.

Κάθε μέρα, από τις 6 το απόγευμα, διατίθεται για διανυκτέρευση το περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (δίπλα στον Πύργο του ΟΤΕ).

Στους παραπάνω χώρους θα προσφέρεται στους άστεγους ζεστό ρόφημα και ελαφρά διατροφή.

Η κινητή μονάδα Streetworker της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων έχει αναλάβει να ενημερώνει τους άστεγους της Θεσσαλονίκης για τα έκτακτα μέτρα και παρέχει είδη άμεσης ανάγκης, όπως sleepingbags και ξηρά τροφή.

Καλούνται οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να καλούν την κινητή μονάδα Streetworker της ΑΡΣΙΣ στο τηλέφωνο 6945 426330, εφόσον γνωρίζουν κάποιον άστεγο και παράλληλα να ενημερώνουν όποιον άστεγο γνωρίζουν για τα έκτακτα μέτρα που εφαρμόζει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Πηγή://parallaximag.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.