Ιστορία ζωής και αγάπης:Η Κωστούλα, δότρια μυελού των οστών βοήθησε τον Γιωργάκη να ξεπεράσει το θέμα υγείας του

1319
https://www.entertv.gr

Στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε σήμερα  η Κωστούλα, μια γυναίκα που έγινε δότρια μυελού των οστών και με την προσφορά αγάπης ενώθηκε για πάντα με τον 10χρονο λήπτη του μοσχεύματος, που είναι πλέον το τέταρτο “παιδί” της.

Μια δυνατή σχέση που γεννήθηκε μέσα από μια μεγάλη περιπέτεια.

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στο πλατό της εκπομπής.

Παρασκευή 07.02.2020

Μαζί μας η Κωστούλα, μια σπουδαία γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, που έγινε δότρια μυελού των οστών και με την πράξη της αυτή "ξαναγέννησε" τον δεκάχρονο σήμερα Γιώργο, το τέταρτο "παιδί" της. Οι δυο τους συναντιούνται στο πλατό της εκπομπής και η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη. Οπως λέει ο Γιωργάκης: "Η Κωστούλα είναι η αγάπη μου, δε μπορώ να την ξεχάσω ποτέ". Η ευτυχία, η γαλήνη και η τύχη που νιώθει η ίδια για το παιδί που βρέθηκε στο δρόμο της για να την κάνει καλύτερο άνθρωπο. Το μήνυμα που στέλνει σε όσους διστάζουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. "Αφιερώνουμε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας και το αποτέλεσμα είναι Θεϊκό". Η ΕΛΠΙΔΑ που τους ένωσε και τους κρατά για πάντα μαζί.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Freitag, 7. Februar 2020

Μαζί μας η Κωστούλα, μια σπουδαία γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, που έγινε δότρια μυελού των οστών και με την πράξη της αυτή “ξαναγέννησε” τον δεκάχρονο σήμερα Γιώργο, το τέταρτο “παιδί” της.

Οι δυο τους συναντιούνται στο πλατό της εκπομπής και η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη.

Όπως λέει ο Γιωργάκης: “Η Κωστούλα είναι η αγάπη μου, δε μπορώ να την ξεχάσω ποτέ”. Η ευτυχία, η γαλήνη και η τύχη που νιώθει η ίδια για το παιδί που βρέθηκε στο δρόμο της για να την κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Το μήνυμα που στέλνει σε όσους διστάζουν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. “Αφιερώνουμε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας και το αποτέλεσμα είναι Θεϊκό”. Η ΕΛΠΙΔΑ που τους ένωσε και τους κρατά για πάντα μαζί.

Με πληροφορίες από :https://www.entertv.gr Αλήθειες με τη Ζήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.