Το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης έχει ανάγκη από ρούχα και παιχνίδια – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

2925

To Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, μέσω της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης , κας Όλγας Πολίτη, απευθύνει έκκληση για είδη ρουχισμού, παιχνίδια, υλικά χειροτεχνίας, βιβλιοθήκες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές για αγόρια ηλικίας 8-18 ετών.

Πού μπορείτε να προσφέρετε τα πράγματα

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν μπορούν να επισκεφτούν το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης καθημερινά από τις 6.00μ.μ. έως τις 8.00μ.μ. (Απόλλωνος 28, Λαιμός Βουλιαγμένης, τηλ. 2108962076).

Η ιστορία του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης

Το εκκλησιαστικό ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, ιδρύθηκε το 1920 για να φιλοξενήσει παιδιά που είχαν χάσει τους γονείς τους στη Μικρασιατική καταστροφή, ενώ στη συνέχεια ορφανά από τον πόλεμο του ’40. Σήμερα φιλοξενούνεται παιδιά για λόγους κυρίως οικονομικούς. Τα παιδιά διαμένουν μέσα στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο και φοιτούν στα δημόσια σχολεία της περιοχής της Βουλιαγμένης. Τα αιτήματα για την εισαγωγή των παιδιών γίνονται στην Αρχιεπισκοπή και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς.

Οι λόγοι που πηγαίνουν τα παιδιά στο κέντρο φιλοξενίας ειναι κατά κύριο λόγο οικονομικοί. Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης απαρτίζεται από  εξειδικευμένο προσωπικό, καθηγητές, κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο, καθώς και βοηθητικό προσωπικό.

Δείτε το κείμενο της έκκλησης

Πηγή:https://www.amea-care.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.