21 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΩΝ Οικογενειών .!

2542

Σκέφθηκα να γράψω ένα κείμενο τιμώντας αυτές τις τόσο ξεχωριστές οικογένειες. Η συναισθηματική φόρτιση όμως δεν μου το επέτρεψε, σκέψεις… μνήμες… συναισθήματα υπερχειλίζουν… θα πω απλά το εξής: 14 χρόνια Μόνη Μητέρα είμαι “μονή” μόνο κατά το σώμα (σωστά έβαλα τον τόνο), έχω ΔΙΠΛΗ καρδιά, ΔΙΠΛΗ αγκαλιά, ΔΙΠΛΗ αγάπη, ΔΙΠΛΕΣ χαρές και δίνω καθημερινά Διπλές μάχες & νιώθω ΔΙΠΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ για την Μονάκριβη Ομορφοθυγατέρα μου.!!!

Ευχαριστώ τον Ύψιστο που με επέλεξε να την φέρω στην ζωή, με ευλόγησε με αυτόν τον σπάνιο “καρπό” & μου δίνει δύναμη που ξεπερνάει το φυσιολογικό, να στέκομαι ΔΙΠΛΑ πλάι της…

Το ταξίδι συνεχίζεται μέχρι τελευταίας ανάσας & εύχομαι να φανώ αντάξια μέχρι την ολοκλήρωση του ‼‼‼

* ΜΟΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ είστε μόνοι, είμαστε πολλοί & να ‘ στε ΔΙΠΛΑ περήφανοι που πήρατε την απόφαση έμμεσα ή άμεσα να είστε Μοναδικοί

** Με αφορμή την ημέρα κατά του Ρατσισμού είναι μια ευκαιρία να μην ξεχνάμε πως η μονογονεϊκή οικογένεια πρέπει να πάψει να στιγματίζεται & να περιθωριοποιείται, αλλά να επιβραβεύεται όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα Κράτη της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.