Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 13 άτομα που ήρθαν από το εξωτερικό διότι παραβίασαν την καραντίνα που τους είχε επιβληθεί

1004
https://www.paraskhnio.gr

Το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας επιβλήθηκε σήμερα από την κυβέρνηση διότι πολλοί συμπολίτες μας δεν έδειχναν να συμμερίζονται την κρισιμότητα των στιγμών και δεν καθόντουσαν στο σπίτι τους και κυκλοφορούσαν χωρίς λόγο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 13 ατόμων που τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα διότι έσπασαν την καραντίνα που τους είχε επιβληθεί να καθίσουν μέσα στο σπίτι τους για 14 μέρες διότι είχαν γυρίσει από το εξωτερικό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι έγιναν σήμερα σε όλη την Ελλάδα «δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε συμπολίτες μας που έπρεπε και ήταν υποχρεωμένοι να βρεθούν σε καραντίνα ερχόμενοι αεροπορικώς τις προηγούμενες ημέρες από διάφορους προορισμούς. Σε σύνολο 217 δειγματοληπτικών ελέγχων, έλεγχοι οι οποίοι θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες, σε όλη τη χώρα, εντοπίστηκαν 13 περιπτώσεις που βρέθηκαν είτε εκτός είτε πέριξ της οικίας τους και όχι εντός αυτής. Στον καθέναν απ’ αυτούς επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, κι ασκήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον νόμο ποινικές διώξεις».

Πηγή:https://www.paraskhnio.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.