Όλα ΟΚ λέει ο μικρός Αντώνης και μας δείχνει τις δεξιότητες του στο πιάνο!

345
https://www.alphanews.live

Στη θαλπωρή του σπιτιού του και στην αναμονή για λήξη της πανδημίας και αντιμετώπιση του κορωνοϊού, βρίσκονται οι γονείς και ο μικρός Αντώνης, το παιδί που μετατράπηκε σε σύμβολο αλληλεγγύης και προσφοράς του κυπριακού λαού όταν συγκεντρώθηκαν άμεσα χρήματα για μετάβαση του στις ΗΠΑ όπου υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη θεραπεία. Η μητέρα του μικρού Αντώνη Χαρά Θωμά, μίλησε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα και έστειλε το δικό της μήνυμα για αυπεριορισμό και τήρηση των διαταγμάτων, προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης της ασθένειας.

Δείτε εδώ :

Ο Αντώνης μας πέρασε πολύ δύσκολα, τέσσερις μήνες στην Εντατική Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου, τρείς εβδομάδες στο σπίτι για το Πάσχα, μετά ακόμη ένα μήνα πριν την χειρουργική επέμβαση. Το παιδί μας παρέμεινε αισιόδοξο και χαμογελαστό. Και είναι ένα μήνυμα για όλους μας να περιοριστούμε για μερικές εβδομάδες για το καλό όλων μας.”

Η κυρία Θωμά χαρακτήρισε την περίοδο που διανύουμε ως μια καλή ευκαιρία για να στραφεί η σκέψη του κόσμου σε παιδιά όπως τον Αντώνη, στα παιδιά στο Παιδοογκολογικό, στους καρκινοπαθείς και άλλους ανθρώπους που περνούν δύσκολα για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

“Είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε αυτους τους ανθρώπους και να πάψουμε να μεμψιμοιρούμε”


Η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι εδώ και τρείς εβδομάδες έχουν τερματιστεί οι θεραπείες του μικρού Αντώνη εκτός σπιτιού, καθώς ανήκει στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

“Λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, ότι μπόρούμε κάνουμε εμείς από το σπιτι και δίνει σε όλο τον κόσμο μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο. Ο Αντώνης έχει μάθει στον περιορισμό, αλλά καλό είναι όλοι να περιοριστούμε για να μπορέσει να βγει έξω, περιμένει το καλοκαίρι για να βγει έξω.”

Η Χαρά Θωμά είπε ότι δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί ο περιορισμός γιατί ο κυπριακός λαός έδειξε την αλληλεγγύη του προς τον Αντώνη τον περασμένο Αύγουστο.

Δείτε το βίντεο από τα μαθήματα πιάνου που κάνει ο μικρός Αντώνης τις δύσκολες ώρες του αυτοπεριορισμού και το μήνυμα που στέλνει στην κοινωνία η μητέρα του:

Πηγή:https://www.alphanews.live

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.