«Είμαι γιατρός, ζω στο γκαράζ για να μη θέσω σε κίνδυνο την οικογένεια μου»

1253
https://dinamiprosforas.gr

«Μείνετε σπίτι έτσι ώστε μια μέρα, αφού έχει σταματήσει η πανδημία, να μπορέσω να επιστρέψω στο δικό μου»!

Ο Timmy Cheng είναι πνευμονολόγος και γιατρός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για τον Covid-19 στην Ταιβάν. Η μέρα που θα θυμάται για πάντα είναι η 14η Μαρτίου. “Ήταν η μέρα που αποφάσισα οικειοθελώς να μείνω άστεγος για να προστατεύσω την οικογένεία μου σε περίπτωση που κολλήσω και φέρω τον ιό στο σπίτι” περιγράφει.

“Πέρασα μια νύχτα στο αυτοκίνητο και έπειτα 4 νύχτες στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου. Την 5η ημέρα η γυναίκα μου σκέφτηκε την ιδέα να μείνω σε μια σκηνή στο γκαράζ. Να’ μαι λοιπόν. Το σπίτι μου για τις επόμενες (;;;) εβδομάδες ή μήνες” συνεχίζει. “Μπορείτε να βοηθήσετε εμένα και όλο το υγειονομικό προσωπικό να γίνουν μην είμαστε άστεγοι με το να μείνετε σπίτι. Απλά κάντε το.”

“Κανένας δεν είναι υπερβολικά υγιείς ώστε να μην αρρωστήσει. Μείνετε σπίτι και βοηθήστε να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Αμέτρητοι γιατροί, νοσοκόμες και άλλοι υγειονομικοί εργαζόμενοι δουλεύουν σκληρά για να σώσουν η ζωή σας. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σπίτι, έτσι ώστε κι εμείς να μπορούμε να επιστρέψουμε σπίτι στους αγαπημένους μας μα μέρα” καταλήγει. 

Πηγή:https://dinamiprosforas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.